Доставка

  • При заявки със сума до 50 лв се заплаща 5 лв. такса за куриер.
  • При заявки със сума над 50 лв доставката е безплатна до офис на Спиди, Еконт или адрес.
  • Времето за обработка и изпращане на поръчки може да варира от 1 до 5 работни дни в зависимост от постоянно променящите се наличности.
  • Нашето желаение е да получите продукта си не само бързо но и с най- добрия възможен срок на годност.

Чл. 18 (1) Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез куриер до посочен от Потребителя офис или адрес за доставка на територията на Република България. Доставката е за сметка на Потребителя, освен ако противното не е изрично указано на https://zoodobavki.com /.

(2) Преди изпращане на поръчаната стока, Колорит АА ЕООД има право да се свърже с Потребителя на посочения от него телефон, с цел уточняване на детайли за поръчката и/или доставката.

(3 Колорит АА ЕООДне носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

Чл. 19 Доставката се извършва в сроковете, описани под всяка опция за доставка в интерфейсния модул за поръчка. При извънредни обстоятелства Колорит АА ЕООД си запазва правото да удължава срока за доставка, като своевременно информира за това Потребителя.

Чл. 20 Поръчаните стоки се доставят срещу подпис, като по-големите пратки (по преценка на куриера) се доставят до входа на сградата.

Чл. 21 Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.

Чл. 22 Колорит АА ЕООД си запазва правото да променя наличните методи на доставка и плащане и/или условията по тях по всяко време чрез публикуване на наличните методи на доставка и плащане на уебсайта без друго известие.

X
Add to cart