Beaphar

Beaphar

Beaphar е запален по домашните любимци повече от 70 години. През това време ние разработихме, произведохме и пуснахме на пазара фармацевтични продукти. Още и  продукти за здравеопазване и супер премиум пълноценни храни, за да помогнем за подобряване на живота на всички видове домашни любимци. Ние се гордеем с това наследство и висококачествената широка гама от продукти, които сега предлагаме на собствениците на домашни любимци по целия свят.

Къде започна всичко: Името – Be-a-phar

Beaphar е основана от Bernard Aa (Pharmaceuticals) през 1942 г. в малък холандски град, наречен Raalte. Все още семеен бизнес, настоящият търговски директор е внук на Бернар. Първоначално компанията е създадена да произвежда лесни за готвене петминутни пудинги. По-късно прави шоколадови пръски за армията. С произхода на дядо Аа като мелничар и страстта му към домашните любимци, не след дълго Beaphar започна да разработва хомеопатични продукти за кучета и котки.

Нашата философия – Ние също сме собственици на домашни любимци!

Вярваме, че домашните любимци заслужават най-доброто и за тази цел Beaphar се стреми да бъде най-доброто, което можем да бъдем. 90% от служителите на Beaphar имат домашни любимци у дома. Те наистина могат да се докоснат до емоционалната връзка между домашния любимец и собственика.
Нашата мисия е да се грижим за вашите домашни любимци
Да предоставяме продукти с най-високо качество на достъпни цени, които подобряват или повишават благосъстоянието на домашните любимци. За да постигне това, Beaphar произвежда продукти с най-високо качество. Наема служители със страст и способности и гарантира, че най-строгите стандарти се спазват непрекъснато.

Нашето обещание за превъзходно качество

Всяка година в нашите фабрики (три в Холандия и една в Обединеното кралство) произвеждаме над 12 милиона нашийника против бълхи, 6 милиона флакона с капки против бълхи, 0,5 милиона бутилки шампоан и 166 тона рибни люспи. Beaphar иска да бъде сигурен, че търговците на дребно, собствениците на домашни любимци и домашните любимци получават здравни продукти с възможно най-високо качество. Ние използваме само висококачествени съставки. Нашите строги процедури за контрол на качеството гарантират отлично качество на продуктите и услугите.

Добра производствена практика (GMP)

Нашите производствени мощности са упълномощени да произвеждат ветеринарни лекарства. Нашите процедури за контрол на качеството са с най-високи стандарти. За да се гарантира това,
Изображение GMP

Продуктите на Beaphar се произвеждат при строги условия; нашите производствени процеси се придържат към принципите на GMP (добрата производствена практика). Това е така за да гарантираме, че произвеждаме само лекарства с добро качество, като опазваме здравето на домашните любимци, които ги получават. За да получат статут на GMP, производствените предприятия на Beaphar са инспектирани от Министерството на общественото здраве в Холандия и Директивата за ветеринарните лекарства в Обединеното кралство. Въведени са процедури за контрол на качеството за суровините до крайните продукти, напускащи фабриката за разпространение.

Показване на 1–15 от 56 резултата