Doppelherz

Doppelherz. Допелхерц е един от най-разпознаваемите здравни брандове в Германия. В продължение на повече от 100 години са разработени висококачествени здравни продукти. Те съдържат само тествани и висококачествени съставки.

Всеки собственик на котка или куче желае дълъг и щастлив живот за четириногия си приятел. Трудно ни е да понесем, когато домашните ни любимци изпитват болка или страдат.

Именно защото кучетата и котките имат по-голяма поносимост към болка от нас хората и често прикриват оплакванията си, ние трябва да внимаваме и за малки и по-незначителни сигнали, които могат да сочат за възможни здравни проблеми.

Целесъобразното хранене помага за превенция и лечение при някои оплаквания. Както и при хората, и при кучетата и котките конкретни хранителни вещества имат укрепващ здравето ефект.

Тези хранителни вещества са специално подбрани и комбинирани в нашите диетични допълващи храни, които са разработени и тествани от нашите ветеринари.

Продуктите Doppelherz für Tiere представляват комбинации от висококачествени и ефективни съставки. Благодарение на удобните си за прием форми и приятния си вкус са изключително апетитни за котките и кучетата.

Когато дори най-придирчивата котка мърка около краката ви, а кучето ви маха с опашка, очаквайки с нетърпение дневното си лакомство, грижата за здравето на домашния любимец се превръща в удоволствие. Защото когато четириногите членове на семейството ни са добре, ние също сме щастливи.

Показване на 3 резултата