Благосъстоянието на животните и хората е в основата на Vetoquinol. Това е, за постигането на което работят всички наши екипи по целия свят.

Благодарение на нашия десетилетен опит, ние изградихме доверени отношения с нашите клиенти – ветеринари, животновъди и собственици на домашни любимци – които разчитат на нашите иновативни продукти и услуги, за да отговорят на техните реални нужди.

Нашето постоянно желание за непрекъснато усъвършенстване означава, че в партньорство с нашите клиенти ние успешно се стремим да постигаме мисията на Vetoquinol всеки ден.

Постигайте повече заедно с Vetoquinol, ден след ден.

Оперативно съвършенство

Оперативното съвършенство е в ДНК-то на Vetoquinol. Част от това е нашето изключително обслужване на клиентите – и нашата способност да отговаряме на високите стандарти на нашите клиенти. Хората са в основата на всичко, което правим.
Смислена марка

Vetoquinol е независима международна ветеринарна фармацевтична компания. Ние изграждаме доверени отношения със заинтересовани страни в областта на здравето на животните по целия свят, включително ветеринарни лекари, специалисти по животновъдство и собственици на домашни любимци. Всички те постигат повече заедно с Vetoquinol.

Надеждни – Висококачествени продукти и опитни служители, на които нашите клиенти могат да се доверят.
Гъвкав – човешки мащаб за бързо и ефективно вземане на решения и адаптиране към промяната.
Успокояващо – активно изслушване, за да разберем и отговорим на нуждите на клиентите по целия свят.
Движение напред – Силен ангажимент за иновации и непрекъснато подобрение за споделен растеж.

Културата и ценностите на Vetoquinol са толкова дълбоко вкоренени, че ние непрекъснато се стремим към иновации, за да намерим по-добри решения за хуманно отношение в партньорство с нашите клиенти.

Показване на 1–15 от 17 резултата