Beaphar

Успокояващи пипети за кучета Beaphar Calming Spot On, 3бр

лв.14,50

Beaphar Calming Spot On са успокояващи пипети по 3 бр в опаковка. Натурални, безопасни и с грижа за домашните любимци и природата!

Сравни
Код: 1007003 Категории: ,

Описание

Успокояващи пипети за кучета Beaphar Calming Spot On, 3бр

Beaphar Calming Spot On са успокояващи пипети по 3 бр в опаковка. Натурални, безопасни и с грижа за домашните любимци и природата!

Обща информация: Както ние, така и животните могат да изпитват страх, безпокойство, нервност. Стресовите ситуации могат да предизвикат промяна в поведението на домашните любимци. При някои кучета и котки само при вида на транспортната чанта може да се предизвика паника. За други пътуването в кола или посещение при ветеринаря е ужасяващо. По време на празниците пък има други стресиращи събития като фойерверки, много непознати хора на партито. През годината се случват гръмотевични бури. Появата на нов член на семейството, човек или животно, също може да бъде стресиращ фактор.

Изплашените животни демонстрират своя дискомфорт по различен начин, като това може да води и до дискомфорт на собственика. Катерене нависоко, препикаване на обзавеждането, буйност и други лоши прояви могат да доведат до изнервяне и стрес на собствениците. За щастие, Beaphar разработи натурални продукти за защита на нашите домашни любимци – Beaphar Spot On за кучета и котки. Изцяло на натурална основа, с екстракти от валериан, розмарин, цвят от лайм, мента, цвят от хмел – те са напълно безвредни за животните. Използват се по една пипета на седмица.

Приложение: Beaphar Calming Spot On редуцират проблемно поведение, предизвикано от стресови ситуации за кучета от всички възрастни и породи. Всяка от трите пипети е ефективна 1 седмица и се прилага на главата, между ушите. В период от една седмица отделя активната си съставка – екстракт от валериан, който има успокояващ ефект и помага за премахване на безпокойството и намаляване на проявите на буйство или неприятни поведенчески проблеми. Подходящ е при поведенчески проблеми като гризане на мебели, препикаване на дома, силно/постояно лаене или буйстване.

Beaphar Calming Spot On помага при стрес и проблеми в поведението в следствие на:

• Посещение при ветеринар;

• Фойерверки;

• Гръмотевични бури и други ситуации с много шум;

• Пътуване с автомобил, влак или самолет;

• Преместване в нов дом;

• Посещение в развъдник;

• Ново животно или дете в къщата;

• Оставяне на домашния любимец сам вкъщи.

Най-често задавани въпроси:

След какъв период започват да действат пипетите Beaphar Calming?

Beaphar Calming пипети започват да работят 1 час след поставяне.

Мога ли да използвам успокояващите пипети в комбинация с противопаразитни пипети и нашийник?

Да. Успокояващите пипети се поставят на главата между ушите, докато противопаразитните пипети обикновено се поставят между плешките.

Оставя ли Beaphar Calming мазни петна по козината на животните?

Не, само временен влажен участък, който скоро изчезва.

Ако имам няколко домашни любимеца и ги третирам с Beaphar Calming, съществува ли опасност за тях в случай, че играят заедно?

Не, продуктът е напълно безопасен.

Успокояващи пипети за кучета Beaphar Calming Spot On, 3бр

Допълнителна информация

Бранд

Животно

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Успокояващи пипети за кучета Beaphar Calming Spot On, 3бр”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *