Treatsy

Treatsy Stress and Urinary- за редуциране на стреса и уринарния тракт, 90гр

лв.95,00

Treatsy Stress & Urinary е добавка под формата на вкусни лакомства. Направен е с високи нива на активни съставки, научно доказано, че облекчават стреса при котките. Намаляват риска от идиопатичен цистит и поддържат здравето на пикочния мехур на вашата котка.

Сравни
Код: TCC02 Категории: , ,

Описание

За редуциране на стреса и уринарния тракт

Treatsy Stress and Urinary е за котки с инфекции на пикочните пътища. Намалява стреса и поддържа здравето на пикочния мехур и пикочните пътища.

Treatsy Stress and Urinary- за редуциране на стреса и уринарния тракт, 90гр- 3

  • 120 лакомства във формата на мишка
  • За всички възрасти
  • Формулиран от ветеринарен диетолог
  • С пиле и риба
  • 100% и безкрайно рециклируема опаковка
  • Произведено в Европейския съюз

Treatsy Stress and Urinary- основни функции

Алфа-казозепин и L-триптофан

L-триптофанът е прекурсор на серотонина, който помага за балансиране на настроението. Алфа казозепин е естествен анксиолитик. Те намаляват стреса при котките и ограничават риска от развитие на котешки идиопатичен цистит.

Конопено масло

В допълнение към антистресовите си свойства, конопеното масло осигурява на Омега-3 и 6 множество ползи за здравето на пикочния мехур, кожата и козината на котките.

Омега 3

Заедно с витамин Е (естествен антиоксидант), Омега-3 помага за намаляване на възпалението, свързано с инфекции на пикочните пътища и камъни.

Глюкозамин и червена боровинка

Приемът на N-ацетил-D-глюкозамин помага за попълване и укрепване на гликозаминогликановия слой, който покрива стената на пикочния мехур. В подкрепа, червената боровинка насърчава идеалното PH на урината и осигурява антиоксидантите, необходими за здрав пикочен мехур.

Treatsy Stress and Urinary- предимства

Знаеше ли?

«Идиопатичната инфекция на пикочния мехур (цистит) е един от най-често срещаните проблеми при котките и често се причинява от стрес. »

С Treatsy Stress & Urinary вие ще поддържате здравето на пикочните пътища, като същевременно намалявате стреса на вашата котка.

Котките много ядат, но обикновено не пият достатъчно. (….)

В резултат на това много страдат от проблеми с уринирането. Проучванията показват, че около 19 милиона европейски котки (около 15% от общия брой) страдат от заболявания на пикочната система, което го прави една от основните причини, поради които родителите на котки се консултират с ветеринарен лекар.

Има 3 основни причини за заболявания на долните пикочни пътища при котки: котешки идиопатичен цистит (приблизително 60% от случаите), камъни в урината (20%) и уретрални тапи (15%).

най-чести признаци за проблем със стреса или уринарния тракт при котки

Котешкият идиопатичен цистит, най-честата причина за проблеми с уринирането, често се свързва със стреса:

1. Котките са много чувствителни към промените и някои причини, които може да изглеждат тривиални за вас, вероятно ще нарушат емоционалното състояние на вашата котка: идване на ново животно, пътни работи, необичайно отсъствие, раждане на дете, преместване на къща, случване ваканция и др.

Стресът от околната среда увеличава стимулацията на пикочния мехур на вашата котка.

2. Тази стимулация на пикочния мехур насърчава възпаление на стената на пикочния мехур, което генерира болка. В резултат на това се предава съобщение до мозъка, което отново генерира стрес.

Следователно като първа стъпка е необходимо да се прекъсне цикълът на стрес, за да се преборим с някои от проблемите с урината.

Как работи Treatsy Stress and Urinary?

Treatsy Stress and Urinary- активни съставки

Treatsy Stress & Urinary за котки е силно концентриран в активни съставки, научно доказано, че поддържат здравето на пикочния мехур на вашата котка, балансират емоционалното им състояние и намаляват стреса:

1 – L-триптофан: това е предшественик на серотонина, невротрансмитер за балансиране на настроението, който действа върху мозъка. Много проучвания показват неговата ефективност за намаляване на тревожността при кучета и котки.

2 – Алфа казозепин: наричан още алфа казеин S1, този пептид идва от хидролизат на млечен протеин. Това е естествен анксиолитик, който помага за намаляване на стреса, без да предизвиква пристрастяване или зависимост. Ефектът му е доказан в редица научни изследвания.

3 – Конопено масло: в допълнение към антистресовите си свойства, конопеното масло осигурява Омега-3 и 6 с множество ползи за здравето на пикочния мехур, кожата и козината на котките.

4 – N-ацетил D-глюкозамин: помага за попълване и укрепване на слоя от гликозаминогликани, който покрива стената на пикочния мехур и помага за намаляване на възпалението на пикочния мехур.

5 – Червена боровинка: насърчава идеалното pH на урината и осигурява необходимите антиоксиданти за здрав пикочен мехур.

6 – Омега-3 мастни киселини: заедно с витамин Е (естествен антиоксидант), Омега-3 помага за намаляване на възпалението, свързано с инфекции на пикочните пътища и камъни.

7 – Passiflora Incarnata: това цвете е богато на флавоноиди и е известно, че намалява разстройствата на настроението и депресията. Много често се използва в билковата медицина за животни.

8 – Корен от валериана: Известно е, че намалява тревожността и намалява нарушенията на съня при хора, както и при кучета и котки.

За още по-всеобхватна и ефективна подкрепа препоръчваме да съчетаете това лакомство с нашето Treatsy Imunity Oil. То е специално формулирано да поддържа и укрепва цялостното здраве на вашата котка.

Ръководство за хранене

Treatsy Stress and Urinary- дневна дажба

Всяка дъвка е с ширина около 0,6 cm и височина 1,2 cm и тежи 0,75 g.

4 дъвкания на ден

Допълваща храна за котки
Състав за 1 лакомство

съставки:

пиле 5%, риба 35%, картофи, глицерин, тапиока, масло от конопено семе (37,5 mg), магнезиев глицинат, прахообразен хидролизат от телешко мляко източник на алфа казозепин (10 mg), N-ацетил D-глюкозамин (10 mg) ), червена боровинка (15 mg), масло от сьомга

Treatsy Stress and Urinary- за редуциране на стреса и уринарния тракт, 90гр- 2
добавки:

L-триптофан [3c440] (23310 mg/kg), таурин (60160 mg/kg)
Аналитични съставки:

протеин (33,22%), сурови мазнини (10,63%), сурови влакнини (9,11%), сурова пепел (2,09%), натрий (0,00%), Омега-3 (1,1 %)
В резултат на това съобщение се предава на мозъка, което отново генерира стрес.

Следователно като първа стъпка е необходимо да се прекъсне цикълът на стрес, за да се преборим с някои от проблемите с урината.

 

Treatsy Stress and Urinary- за редуциране на стреса и уринарния тракт, 90гр

Допълнителна информация

Бранд

Животно

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Treatsy Stress and Urinary- за редуциране на стреса и уринарния тракт, 90гр”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *