-10% Off
Chemical Iberica

NEFROCHEM, при хронична бъбречна недостатъчност, 75 гр

Original price was: лв.46,80.Current price is: лв.42,00.

Nefrochem е продукт, специално предназначен да помага на бъбреците. Те са 100% натурални продукти, което не означава, че имат невероятни резултати.

Сравни
Код: CHINF75 Категории: , ,

Описание

NEFROCHEM, при хронична бъбречна недостатъчност, 75 гр

Помогнете на бъбреците на вашето куче или котка с бъбречна недостатъчност с Nefrochem

Бъбреците на бозайниците са като тяхна филтрираща система за това, което е останало в кръвта: токсини, отпадъчни съединения, някои хранителни вещества, които може да са останали… И съответната вода за разтваряне на всичко, разбира се. Накратко, всичко, което е останало от кръвта ни, се елиминира от бъбреците. Е, бъбреците вършат работата. Всъщност след това се елиминира чрез урината.

Има много токсични и отпадъчни молекули, които бъбрекът не разпознава като такива и те биха останали в кръвта. За това е черният дроб, който трансформира почти всичко в нещо, което бъбреците разпознават, за да го елиминират, но това е друга тема.

Представете си проблема с бъбречната недостатъчност, това е нещо, което обикновено води до смъртта на животното. Най-чести са частичните хронични недостатъчности. Обикновено се среща при възрастни, възрастни кучета или котки, чиито бъбреци частично функционират. Имаме и остри, които спират да действат в даден момент, във всяка възраст. Причините за острото заболяване са много – от тежка дехидратация до страничен ефект от употребата на наркотици.

Повръщане, диария, липса на апетит, липса на жажда, почти никакво уриниране, язви в устата поради излишък на урея… Симптомите са много и разнообразни, но и доста неспецифични. При лека хроничност може да се появят някои от тези симптоми и то в лека форма, което не затруднява диагнозата.

Nefrochem е продукт, специално предназначен да помага на бъбреците. Те са 100% натурални продукти, което не означава, че имат невероятни резултати.

NEFROCHEM, при хронична бъбречна недостатъчност Помага на много нива:

– Намалява концентрацията на урея в кръвта.

– Намалява гломерулосклерозата.

– Намалява нивата на креатинин.

– Дрениращо действие, благоприятства изхвърлянето на камъни в жлъчката и бъбреците.

– Значително увеличение на обема на урината.

– Намалява загубата на протеин в урината.

Всичко това влияе върху апетита, жаждата и общата ви енергия, повишавайки и трите.

Nefrochem прах при бъбречна недостатъчност за кучета и котки се предлага в опаковки от 75 gr.
СЪСТАВ

Сушени цветове на Lespereza capitata, корен Rheum rhabarbarum, сушени листа на Cynara scolymus, сушени листа на Cynara scolmymus, сушени листа на Ortosiphon stamineus, хитозан (Chitosan), микрокапсулирана ейкозапентаенова киселина (EPA), докозахексаенова киселина (DHA), брашно от крил, калциев карбонат, соев хидролизат , лактоза
НАЧИН НА ИЗПОЛЗВАНЕ

Смесете праха директно с храната с мерителната лъжица върху контейнера. Има два вида лъжица, една по-голяма, която измерва 1 гр. от продукта и още 0,1 гр.

Схема на приложение: 1 g НЕФРОЧЕМ на всеки 5 kg тегло 2 пъти дневно с храна. Това е лесно, благодарение на двата вида лъжици:

Малък (0,1 g): 1 мярка на 500 g тегло

Голям (1 гр.): 1 мярка на 5 кг тегло

Започнете лечението и продължете 6 месеца. За да продължите лечението повече от 6 месеца, по-добре е да попитате вашия ветеринарен лекар.
ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ

Те не са намерени.

NEFROCHEM, при хронична бъбречна недостатъчност, 75 гр

  1. NEFROCHEM
  2. бъбречна недостатъчност
  3. кучета и котки

Допълнителна информация

Бранд

Животно

,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “NEFROCHEM, при хронична бъбречна недостатъчност, 75 гр”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *