Natures Protection STOP STOOL EATING FORMULA, Хранителна добавка за кучета, против копрофагия, 200гр

лв.24,20

Сравни

Описание

Natures Protection STOP STOOL EATING FORMULA, Хранителна добавка за кучета, против копрофагия, 200гр

Копрофагията, с други думи – консумацията на изпражнения – е много неприятно кучешко поведение. Най-голямата опасност се крие в риска от заразяване с различни паразити, които могат да причинят смъртоносни заболявания. Ето защо, в сътрудничество с ветеринарни лекари, е създадена натуралната фуражна добавка NATURE’S PROTECTION STOP STOOL EATING FORMULA, за да отбие кучетата да не консумират изпражнения.

100% натурална хранителна добавка за кучета, направена в сътрудничество с ветеринарни лекари, помага за премахване на причините, поради които кучетата ядат изпражнения. Това помага да се отучи кучето от това неприятно поведение – яде изпражнения.
100% натурален състав.
Балансираната комбинация от естествени компоненти може да помогне за поддържане на оптимална стомашна киселинност и да осигури защита на храносмилателната система от дразнене, поради което кучетата обикновено започват да ядат трева и (или) собствени изпражнения.
Съставът е подсилен с натурален минерал “MicroZeoGen” – динамично микронизираният клиноптилолит може да помогне за премахване на токсините от организма и за подобряване на имунитета.
Универсална хранителна добавка. Подходящо е както за млади, така и за възрастни кучета.

Динамично микронизиран клиноптилолит, който активно стимулира чревната микрофлора и приема на хранителни вещества. Благодарение на собствената си уникална микроструктура, може да помогне за премахване на токсините от организма и да подобри имунитета.

Натурална формула с билки.

Помага за премахване на причините, поради които кучетата ядат фекалии.

Състав: брашно от моркови, хлъзгав бряст (американски червен бряст), листа от водна мента, стоножка, корен от тинтява.

Добавки/1 кг: клиноптилолит от утаечен произход (1g 568) – 250g, бентонит – (1m558i) 50g.

Препоръки за употреба: за кучета с тегло 10 кг, дайте ½ чаена лъжичка, максимум – 4 чаени лъжички (1 чаена лъжичка = приблизително 5 g). Дайте 4 седмици, ако е необходимо, хранете го по-дълго. Намалете дозата по време на бременност. Препоръчително е фуражната добавка да се смесва със сухата храна.

Сухата храна трябва да се навлажни с вода. Ако кучето се лекува с лекарства, се препоръчва да се даде фуражна добавка “Nature’s Protection Stop Stool Eating Formula” 2 часа след последното лечение с лекарство.

Съхранение: съхранявайте при стайна температура, но не по-висока от 25°C. Съхранявайте на сухо място.

Аналитични съставки:
суров протеин – 5,1 %,
сурови мазнини – 0,1 %,
сурова пепел – 37,1 %,
сурови влакна – 9,9 %,

 

Natures Protection STOP STOOL EATING FORMULA, Хранителна добавка за кучета, против копрофагия, 200гр

Допълнителна информация

Опаковка от

Животно

Бранд

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Natures Protection STOP STOOL EATING FORMULA, Хранителна добавка за кучета, против копрофагия, 200гр”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *