-26% Off
Vetfood Profesional

Vetfood, HMB and Power, продукт с анаболен и антикатаболен ефект, 150 гр

Original price was: лв.41,90.Current price is: лв.31,00.

2 налични

Сравни

Описание

Vetfood, HMB and Power, продукт с анаболен и антикатаболен ефект, 150 гр

Предимства

HMB & POWER е продукт с анаболен и антикатаболен ефект, който е уникална комбинация от съединения, поддържащи ежедневните усилия на работещите кучета, препоръчва се също за предотвратяване на загуба на мускулна маса.

HMB ускорява регенерацията на тялото, намалява увреждането на скелетните мускули след тренировка и предпазва животното от загубата на мускулни протеини поради упражнения. Освен това укрепва имунната система, регулира нивото на холестерола в кръвния серум, намалява количеството на мастната тъкан и увеличава растежа на чистата телесна маса.

 

L-карнитинът е от съществено значение за снабдяването на мускулите с енергия. Намалява производството на млечна киселина при спортни и работни кучета, което от своя страна облекчава мускулната болка. Това е вещество, необходимо за енергийната трансформация на мастните киселини. Укрепва силата на свиването на сърдечния мускул, повишава толерантността към упражнения и подобрява използването на кислород.

 

L-аргининът е съединение, необходимо за синтеза на азотен оксид, който играе важна роля в процеса на изграждане на мускулна маса. Има силно анаболно действие – повишава секрецията на хормона на растежа, стимулира развитието на мускулите и тяхното кръвоснабдяване, ускорява регенерацията след тренировка. Подсилва имунитета, работоспособността, тренировъчната издръжливост и ускорява процесите на регенерация и заздравяване на рани.

 

Глюкозата е високоенергиен прост въглехидрат, който е добър източник на енергия за кучета по време на интензивни упражнения.

 

Показания:

оздравяване,

Дефицит на тегло,

Мускулна атрофия,

Намаляване на имунитета,

Интензивни физически усилия при работни и спортни кучета.

 

СЪСТАВ:

калциев β-хидрокси-β-метилбутират, глюкоза

ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ на 1 кг: L-карнитин 150 g, L-аргинин 150 g

АНАЛИТИЧНИ КОМПОНЕНТИ: суров протеин 35,0% сурови фибри 0,0% сурови мазнини 0,0% сурова пепел 55,0%

 

ПРИЛОЖЕНИЕ:

Препоръчително е да се приемат следните количества от продукта по време на хранене в зависимост от теглото на животното:

Извън тренировка: – за всеки 10 кг – 1 малка плоска лъжичка 2 пъти на ден (сутрин и вечер)

– за всеки 20 кг – 1 голяма плоска лъжичка 2 пъти на ден (сутрин и вечер)

По време на тренировка: – според телесното тегло, 3 пъти дневно (сутрин, 30 минути преди интензивно натоварване и вечер).

 

Ако методът на хранене се основава само на суха храна, тя трябва да бъде леко навлажнена, така че прахът да прилепне към храната и да се консумира от животното.

Vetfood, HMB and Power, продукт с анаболен и антикатаболен ефект, 150 гр

Допълнителна информация

Бранд

Животно

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Vetfood, HMB and Power, продукт с анаболен и антикатаболен ефект, 150 гр”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *