Vetfood Profesional

Vetfood, ZnBioton, цинк и биотин, 60 капсули

лв.37,50

Изчерпан

Описание

Vetfood, ZnBioton, цинк и биотин, 60 капсули

Баланс на Zn и Biotin

 

ZnBiotin Balance е разработен, за да осигури допълнителен цинк и биотин на нашите кучета и котки. Външният вид на козината и козината е индикатор за здравето на животното. Дефицитът на цинк и биотин се проявява в лошо състояние на кожата и косата (козината изтънява), различни кожни промени, чуплива коса, бавен растеж на косата или чупене на възглавнички.

 

 

Показания:

 

 

дефицит на цинк и биотин в диетата,

 

кожни промени,

 

лошо състояние на козината и козината,

 

отслабена имунна система,

 

чупливи нокти.

 

 

Цинкът е основен елемент за правилното функциониране на тялото на животното. Той влияе върху дейността на много ензими и хормони, като по този начин регулира различни процеси в организма. Той играе важна роля в синтеза на нуклеинови киселини и протеини, както и в метаболизма на въглехидратите. Регулира активността на ензимната антиоксидантна система. Влияе значително на правилното функциониране на имунната система. Участва в заздравяването на рани. Дефицитът на този елемент може да доведе до промени в лимфната система, както и до нарушения на сперматогенезата и нарушено функциониране на органа на зрението. По време на растеж може да има отрицателен ефект върху наддаването на тегло.

 

Много високото съдържание на биотин (над 6 g/kg) подпомага процесите на образуване на кератин и диференциацията на епидермалните клетки, както и на косата и ноктите. Поради тази причина се смята, че пряко отговаря за състоянието на кожата, косата и ноктите и има положителен ефект върху повишената активност на мастните жлези.

 

В допълнение към високата концентрация на цинк и биотин, съставът на продукта се допълва от витамини от група В и антиоксиданти: витамини А и Е, както и Омега-3 мастни киселини.

 

Благодарение на оптималната комбинация от съставки, продуктът ZnBiotin Balance укрепва здравето на кожата и косата, помага при себорея, прекомерен косопад, проблеми с тъпа или суха коса. Има положителен ефект върху имунната система и подпомага хармоничното функциониране на тялото на животното.

 

ИЗПОЛЗВАНЕ:

 

Препоръчително е да се приемат следните количества от продукта дневно с храна в зависимост от теглото на животното:

 

 

<10 кг – 1 капсула

 

10-25 кг – 2 капсули

 

> 25 кг – 3 капсули

 

Продуктът е под формата на отваряеми капсули. Препоръчително е продуктът да се приема по време на хранене. Съдържанието на капсулата може да се смесва със суха храна, мокра храна или вода. Препоръчителната дневна доза може да бъде разделена на няколко хранения.

Vetfood, ZnBioton, цинк и биотин, 60 капсули

Допълнителна информация

Бранд

Животно

,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Vetfood, ZnBioton, цинк и биотин, 60 капсули”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *