Vets Best

Vets Best, Eye and Ear wipes, почистващи кърпички очи и уши, 18 х 20см, 160бр

лв.33,90

Сравни

Описание

Vets Best, Eye and Ear wipes, почистващи кърпички очи и уши, 18 х 20см, 160бр

Почистващите кърпички за кучета и котки Vet’s Best са нежен и ефективен помощник при поддържане на ежедневната хигиена на домашния любимец. С тях лесно и много ефикасно се отстранява слузта от очите и ушната кал. Те са много фини и са специално проектирани за нежно отстраняване на замърсяванията.

Почистващи кърпички за кучета и котки Vet’s Best можете да използвате както за кучета, така и за котки. Благодарение на тях питомците ви ще смайват всички ваши познати с безупречна лична хигиена. Те са с добавено Алое Вера и имат успокояващ ефект. Можете да сте спокойни, че няма да раздразнят кожата.

 

Съвети: Не използвайте една и съща кърпа за ушите и очите.

 

Употреба: Само за използване върху кучета и котки.

 

За да почистите ушите: Масажирайте основата на ухото, за да отпуснете втвърдената ушна кал. Избършете повърхността на ухото и входа на ушния канал. Не почиствайте ухото отвъд видимата част. Когато почистите, насърчете домашния си любимец да си разтърси главата, за да изхвърли останалия материал.

 

За да почистите очите: Внимателно почистете зоната около очите. Не използвайте директно върху очите и избягвайте контакт с тях. Трябва да се използва единствено върху козината около очите.

 

Състав: пречистена вода, пропилен гликол, хидантоин бензетониев хлорид, екстракт от алое вера,екстракт от леска, токоферил ацетат, дидатриева сол дидадрат, цетримониев хлорид, йодопропинил бутилкарбамат.

 

Предпазни мерки: Само за употреба върху животни. След употреба може да се появи чувствителност. При наличие на признак за такава, измийте домашния си любимец с мек сапун и изплакнете обилно с вода. Ако признаците на чувствителност продължават, незабавно се консултирайте с ветеринарен лекар. Само за външна употреба.

 

Внимание: Ако продуктът попадне в очите, задръжте окото отворено и изплакнете бавно и обилно с вода за 15- 20 минути. Ако раздразнението продължава, потърсете лекарски съвет. Пазете далеч от деца и животни. Съхранявайте само в оригиналната опаковка, на сухо място, далеч от слънчева светлина.

Vets Best, Eye and Ear wipes, почистващи кърпички очи и уши, 18 х 20см, 160бр

Допълнителна информация

Бранд

Животно

,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Vets Best, Eye and Ear wipes, почистващи кърпички очи и уши, 18 х 20см, 160бр”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *