Chemical Iberica

VISVITAE, при проблеми с очите на кучета и котки

лв.23,00лв.37,10

Хранителна добавка с антиоксиданти и невропротектори, предназначена за: ретинопатии, катаракта, глаукома, отлепване, сухо око и атрофия на ретината.

Сравни
Код: CHIVV Категории: , ,

Описание

VISVITAE, при проблеми с очите на кучета и котки

Язвите или малките порязвания в очите на нашите кучета или котки са по-чести, отколкото бихме искали. Те обикновено се появяват, когато тичат през растителност и правят много внезапни движения. Също така поради драскотини, когато си играят помежду си или дори поради някакво „несъгласие“ между кучета и котки. Драскотината в окото обикновено е за кучето, разбира се.

Макар и по-рядко, сухото око или сух кератоконюнктивит (KCS), също е проблем, който причинява много дискомфорт на животното и намалява много качеството на живот. Поради сърбеж, липса на зрение или замъглено зрение, болка…

И двете неща, неправилно лекувани, могат да доведат до загуба на око. Говорим за нещо, за което трябва да сме внимателни и да обърнем нужното внимание.

Дълготрайният очен епителизиращ Visvitae е течен гел, който се прилага с капки директно в очите, като капки за очи. Богат на витамин А (ретинол палмитат), натриев хиалуронат и вода от хамамелис.

Ретинол палмитат регенерира епителните клетки на роговицата и насърчава естествената слъзна секреция, предотвратявайки дехидратацията на слъзния филм. Това на актуално ниво. Ако четете това, защото вашето куче или котка страда от сухо око, със сигурност вашият ветеринарен лекар също ви е казал да потърсите добавка с витамин А. Дори се смята, че дефицитът на този витамин в храната е една от причините за това заболяване.

Друго разстройство, което може да има полза от употребата на локален витамин А е, че той благоприятства процеса на епителизация, който възниква след нараняване на роговицата.

Предимство на дълготрайния очен епителизиращ Visvitae. Използван като очен овлажнител при случаи на KCS, е, че витамин А под формата на ретинол палмитат е мастноразтворим. По този начин намалява изпарението на този продукт под формата на гел.

След всичко изброено по-горе и много други неща относно неговата формула, имаме пред себе си най-добрия съюзник за лечение на сухи очи и язви или порязвания в очите.

Изберете разфасовка за подробна информация за продукта.

VISVITAE, при проблеми с очите на кучета и котки

    1. VISVITAE
    2. при проблеми с очите на кучета и котки

Допълнителна информация

Опаковка от

,

Бранд

Животно

,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “VISVITAE, при проблеми с очите на кучета и котки”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *