Dechra

Dechra, CleanAural, спрей за почистване на уши за куче, 100 мл

лв.18,90

Сравни
Категории: ,

Описание

Dechra, CleanAural, спрей за почистване на уши за куче, 100 мл

ОСНОВНИ ПРЕДИМСТВА

  • Препоръчва се от ветеринари.
  • Подходящ за рутинна употреба за поддържане на здрави уши на кучета.
  • Омекотява и разтваря ушната кал.
  • Обезмаслява и хидратира кожата на ушния канал.
  • Ментол – свеж аромат охлажда и успокоява.
  • Редовната употреба помага да се сведат до минимум повтарящите се проблеми с кучешките уши, причинени от натрупване на кал.
  • Ph балансираната формула е нежна към ушите на кучето.

Всяко куче може да има проблеми с ушите. Кучета с клепнали уши, като шпаньоли, или такива с много косми в ушния канал, като пудели, могат да бъдат особено предразположени към натрупване на кал и остатъци.

Dechra CleanAural® Dog Ear Cleaner е формулиран от водещ производител на ветеринарни продукти, за да бъде лек и ефективен начин за почистване на ушите на кучета. Съдържа пропилей гликол за разтваряне на восък, обезмасляване и хидратиране на деликатната кожа в ушите на вашето куче. Ментолът охлажда и успокоява със свеж аромат. Разтворът е с балансирано pH, което го прави възможно най-близо до естественото pH на кожата. Dechra CleanAural® Dog Ear Cleaner е подходящ за употреба като рутинно средство за почистване на здрави кучешки уши.

СЪСТАВКИ

CleanAural Препарат за почистване на кучешки уши
Вода, пропилей гликол, изопропилов алкохол, трометамин, лимонена киселина, l-ментол, хлоротимол, натриев лаурил сулфат

Как да почистите ушите на вашето куче:

1. Като държите здраво главата на вашето куче, леко издърпайте капака на ухото нагоре, за да отворите ушния канал.

2. Внимателно вкарайте накрайника в горната част на ушния канал. Уверете се, че има празнина между накрайника и ушния канал, преди внимателно да изстискате обилно количество разтвор в ухото.

3. Масажирайте ушния канал нежно, но старателно, работейки от основата нагоре.

4. Оставете вашето куче да изтръска излишния разтвор от ухото, след това внимателно избършете разхлабената кал и остатъците около горната част на ухото с памучна вата или нещо подобно. Не пъхайте нищо в ушния канал – особено памучни пръчици – тъй като това може да причини повреда.

5. Огледайте ухото и повторете, ако е необходимо.

6. Почистете другото ухо.

Почиствайте ушите на вашето куче редовно, веднъж или два пъти седмично, ако се натрупа кал или според препоръките на вашия ветеринарен лекар. Вашето куче бързо ще свикне с него и процесът ще стане по-лесен. Използвайте уреда за почистване на уши в стая с плочки или на открито, така че вашият домашен любимец да може безопасно да разклати ушите си, за да отстрани излишния разтвор. Винаги затопляйте разтвора до телесна температура преди употреба, като държите бутилката в ръка или я поставите в джоб за няколко минути.

Да се ​​съхранява на стайна температура. Пазете от топлина, горещи повърхности, искри, открит пламък и други източници на запалване, запалими течност и пари. Да се ​​пази от погледа и достъпа на деца и домашни любимци.

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ: Cleanaural може да се прилага веднъж или два пъти седмично или според указанията на вашия ветеринарен хирург, потърсете съвет от ветеринарен лекар, ако ухото на кучето е болезнено или ако производството на восък се е увеличило, не използвайте, ако подозирате, че тъпанчето е спукано и редовното почистване на ушите на вашите кучета може да помогне за предотвратяване на натрупването на восък и остатъци и да избегне последващи проблеми.

 

Dechra, CleanAural, спрей за почистване на уши за куче, 100 мл

Допълнителна информация

Бранд

Животно

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Dechra, CleanAural, спрей за почистване на уши за куче, 100 мл”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *