Otinet, за почистване на уши, 125 мл

лв.39,00

Otinet е недразнещ почистващ разтвор за хигиена на външния слухов канал и ушната мида на всеки домашен любимец.

Предназначен е за редовна хигиена на ушната мида и външния слухов канал.

Сравни
Код: PDVON125 Категории: , ,

Описание

Предимства

Хигиена на ушите на домашни любимци с Otinet, за почистване на уши

Както ушният канал, така и ушните миди на нашите домашни любимци са добра среда за размножаване на бактерии и гъбички. Malassezia, например, е по-често срещана гъбичка в ушите на нашите кучета, отколкото бихме искали.

Нормално е, защото са влажни, топли места, богати на мастни секрети… хайде, всичко необходимо, за да се развият при най-малката възможност тези бактерии и гъбички.

Otinet, за почистване на уши е недразнещ почистващ разтвор за хигиена на външния слухов канал и ушната мида на всеки домашен любимец.

Включва натриев лаурил сулфат, глицерин, пропилей гликол, полисорбат 20, натриев метилпарабен, натриев пропилпарабен, вода от Citrus medica limonum и дейонизирана вода.

Тъй като не съдържа алкохол, не дразни, не сърби и не изсушава ушната мида или външния слухов канал. Натриевият лаурил сулфат действа като антимикробен агент.

Метилпарабен натрий и пропилпарабен натрий действат като антисептици (противогъбични и антибактериални). Водата на Citrus medica limonum има противовъзпалително действие. Немаслен разтвор рН 5,6. Без алкохол.
Ситуации, в които има вероятност да използвате Otinet Pet Ear Cleaner

Otinet Pet Ear Cleaner е предназначен за редовна хигиена на ушната мида и външния слухов канал.

Това е много добър продукт за почистване преди прилагане на лечение при външен отит, само трябва да го почистите известно време преди това и това е.

При Malassezia pachydermatis на външното ухо е показал много добър ефект, без да е лечение, което ги елиминира, поддържа ги контролирани и без дискомфорт за вашия домашен любимец.

Неговата универсалност е друга негова силна страна. Ако преди беше предназначен само за кучета и котки, Otinet вече е подходящ и за птици, порове, зайци и гризачи.

Otinet Pet Ear Cleaner се предлага в контейнери от 125 ml.

СЪСТАВ НА Otinet, за почистване на уши

Медицински лимон, вода, натриев метилпарабен, натриев лаурил сулфат, натриев пропилпарабен.

НАЧИН НА ИЗПОЛЗВАНЕ

Разклатете контейнера преди употреба. Стиснете контейнера, нанесете върху външния слухов канал, като държите ушната мида изпъната. Направете лек масаж в основата на ухото, за да позволите правилното разпределение на продукта. Ако е необходимо, впоследствие почистете вътрешността на ухото с памук или стерилна марля.

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ

не са намерени.

Otinet, за почистване на уши, 125 мл

  1. Otinet
  2. почистване на уши
  3. кучета и котки

Допълнителна информация

Бранд

Животно

, ,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Otinet, за почистване на уши, 125 мл”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *