Chemical Iberica

COGNIVAN NEUROPROTEC, повишава тонуса при умора и изтощение, 60 таблетки

лв.28,80лв.39,90

Cognivan Neuroprotec neuroprotective е допълнителна храна за кучета. С много обширни терапевтични ресурси и следователно осигурява множество ползи за здравето на кучетата. Има състав с висока хранителна стойност. Хранителните добавки са поредица от хранителни вещества, които поради техния профил, богат на терапевтични свойства, служат за профилактика и подобряване на здравето на животните.

Сравни
Код: CICN Категории: ,

Описание

COGNIVAN NEUROPROTEC, повишава тонуса при умора и изтощение, 60 таблетки

Защита на здравето на невроните и превенция на невродегенеративни заболявания с Cognivan Neuroprotec

Cognivan Neuroprotec neuroprotective е допълнителна храна за кучета с много обширни терапевтични ресурси и следователно осигурява множество ползи за здравето на кучетата. Има състав с висока хранителна стойност. Хранителните добавки са поредица от хранителни вещества, които поради техния профил, богат на терапевтични свойства, служат за профилактика и подобряване на здравето на животните.

По-конкретно, това е продукт, показан за защита на вашето невронно здраве, поддържане на вашата когнитивна функция и предотвратяване на невродегенеративни заболявания.

Невралната система на кучето с течение на времето е изложена на физическо влошаване. Всъщност това важи за цялата физиологична мрежа на животното.

С течение на времето и стареенето невронните функции започват да стават по-малко способни да извършват дейността, която преди е била много проста за тях. Това се проявява в влошаване на когнитивната функция и в появата на дегенеративни невронни заболявания.

Поради тази причина на пазара има естествени продукти, които помагат за поддържане здравето на невроните и предотвратяват напредването на невродегенацията.

Начинът, по който работи Cognivan Neuroprotec

Съдържа композиция от витамини B, триптофан, гинко билоба и женшен. Тези съставки осигуряват не само невропротективни ползи, но и ползи за здравето на очите, репродуктивното здраве, запазването на целостта на епитела, поддържането на костите и имуностимулацията.

Витамините от група В, ако са в състояние да запазят своята наличност, осигуряват много ползи за здравето на кучето, като тези, споменати по-горе.
Триптофанът, основен микроелемент както за хората, така и за животните, е една от 20-те аминокиселини, които формират генетичния код за генериране на освобождаването на невротрансмитери. Липсата му може да доведе до симптоми на стрес.

Ginko Biloba има антиагрегантна активност, намалявайки склонността на тромбоцитите към аглутинация. Също и към образуването на съсиреци във вените и артериите, като по този начин намалява риска от тромбоза. В допълнение, той допринася и помага за възстановяването на съдови инциденти и сърдечни кризи, неутрализира свободните радикали и е оксигенатор на ниво мозък.
Gimseng има ободряващо и енергизиращо действие, като е много полезно както при астения и умора, така и за облекчаване на симптомите на стрес.

КАК СЕ ПРЕДСТАВЯ И КАКЪВ Е СЪСТАВЪТ МУ?

Cognivan Neuroprotec се предлага в опаковка от 60 таблетки.

Състав: Витамин B2, ниацин, витамин B1, витамин B6, витамин B12, калциев пантотенат, гинко билоба, женшен и триптофан.

Хранителен анализ:
Дикалциев фосфат: 440 mg
Царевично нишесте: 30 mg
Гинко билоба (листа): 30 мг
Женшен (корен): 15 mg
Добавки на таблетка:
Витамини, провитамини и химично добре дефинирани вещества с аналогичен ефект:
Витамин В2: 40 мл
Ниацин (3a314): 37 mg
Витамин B1 (3a820): 25,5 mg
Калциев пантотенат: 18 mg
Витамин B6 (3a831): 11 mg
Витамин B12: 1,1 mg

КАК СЕ ПРИЛАГА

Приложението ще бъде перорално, по следната схема на дозиране за големи породи:

Кучета до 10 кг: 1 таблетка на ден.
Кучета до 30 кг: 2 таблетки на ден.
Кучета над 30 кг: 3 таблетки на ден.

Мини породи и котки:

Кучета и котки 1 таблетка на всеки 2,5-3 кг тегло на ден

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ

Те не са намерени.

COGNIVAN NEUROPROTEC, повишава тонуса при умора и изтощение, 60 таблетки

  1. COGNIVAN NEUROPROTEC
  2. при умора и изтощение
  3. за кучета и котки

Допълнителна информация

Животно

Бранд

Опаковка от

, ,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “COGNIVAN NEUROPROTEC, повишава тонуса при умора и изтощение, 60 таблетки”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *