Вода за уста, Virbac Vet Aquadent, 250 мл

лв.29,60

Vet Aquadent орална хигиена се грижи за здравето на устната кухина чрез освежаваща, изключително вкусна напитка за кучета и котки. По този начин ние предприемаме много приятно орално лечение за домашния любимец, като избягваме неговия отказ или отхвърляне.

Сравни
Код: VBVA250 Категории: , ,

Описание

Вода за уста, Virbac Vet Aquadent

Има средства, под формата на орални ветеринарни продукти, за постигане на желаното състояние на хигиена и здраве в устата на нашите кучета и котки, но начините и средствата за постигането му не са най-простите в света. Тази предпоставка е това, на което Вода за уста, Virbac Vet Aquadent иска да сложи край.

Vet Aquadent орална хигиена се грижи за здравето на устната кухина чрез освежаваща, изключително вкусна напитка за кучета и котки. По този начин ние предприемаме много приятно орално лечение за домашния любимец, като избягваме неговия отказ или отхвърляне.

Оралната хигиена Vet Aquadent съчетава орални терапевтични съставки, като ксилитол, с необходимия и ежедневен елемент за консумация, в който те се сливат, водата. По този начин зъбите и венците се поддържат здрави…

Вода за уста, Virbac Vet Aquadent, куче

Но защо обръщаме толкова голямо внимание на устната хигиена и миенето? Наистина ли са толкова важни?

Трябва да осъзнаем, че да. Ако не спрем натрупването на зъбна плака, тя ще се натрупа под формата на зъбен камък. В дългосрочен план гингивитът (възпаление на венците) или сериозни пародонтални заболявания (загуба на зъбна структура и зъби) са неговите преки последици. Оралната хигиена Vet Aquadent ще елиминира зъбната плака, предотвратявайки образуването на зъбен камък. Освен това ще сложи край на халитозата, заменяйки я със свеж и приятен дъх.

За постигане на оптимални ежедневни хигиенни условия, от които се нуждае устата на нашия домашен любимец, оралната хигиена Вода за уста, Virbac Vet Aquadent е нашият продукт. Продукт, който е намерил начин да осигури терапевтично лечение на място, отхвърлено от домашния любимец, чрез вкус и удоволствие.

Това е напитката с тройно действие за грижа за устната кухина и зъбите: антибактериално, против плака и против зъбен камък. Доказано е, че употребата му намалява плаката, зъбния камък и кървенето на венците, в допълнение към създаването на състояние на свежест в устата и дъха.

Вода за уста, Virbac Vet Aquadent, котка

Състав: Пречистена вода, хлорхексидин диглюконат 0,049%, ксилитол, глицерин, дихидроксиметилцелулозна гума, полисорбат 20, калиев сорбат, натриев бензоат, екстракт от ечемичен малц.

КАК СЕ ПРИЛАГА

Vet Aquadent орална хигиена се разрежда в питейната вода на вашия домашен любимец. С придружаващия дозатор можем да измерим дозата. За предпочитане е водата да се подновява ежедневно, дори животното да не я е използвало.

Котки: 2,5 мл
Кучета < 10 кг: 5 мл
Кучета 10-25 кг: 10 мл
Кучета > 25 кг: 15 мл

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ

не са намерени

Вода за уста, Virbac Vet Aquadent

  1. Virbac
  2. Vet Aquadent
  3. Вода за уста

Допълнителна информация

Бранд

Животно

,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Вода за уста, Virbac Vet Aquadent, 250 мл”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *