Ензимна паста за зъби, Virbac, 70g

лв.22,50лв.49,10

Контролирайте бактериалния растеж, намалете зъбния камък и лошия дъх при вашето куче или котка. Благодарение на новата си патентована двойна ензимна система C.E.T. (Тиоцианатен ензимен комплекс). Отличният вкус на пиле улеснява нанасянето.

Сравни
Код: VBEE Категории: ,

Описание

Предимства:

Има много начини да се грижим за хигиената на зъбите на нашите домашни любимци. Това е един от любимите ни, тъй като Virbac патентова новата си CET формула. Има и продукти, които при ядене могат да почистят зъбите. Представяме ви Ензимна паста за зъби, Virbac.

Оралната хигиена е много важна част от здравето на животните. Липсата и се свързва с много патологии, включително, макар и странно, Алцхаймер. Да, кучетата също страдат от Алцхаймер, като нас.

Нещо подобно се случва и с хората. Има плодове и различни храни, които при консумация почистват зъбите ни. Но адекватна орална хигиена може да се постигне само с ежедневно четкане със специфични продукти, които предпазват устата и зъбите ни.

Няма да заблуждаваме никого, миенето на зъбите на кучета и котки не е лесна задача. Малцина привилегировани със своя добре образован и обучен домашен любимец могат да го направят с лекота, дори с вкусна паста с вкус на пиле. Четката им пречи. Трябва да го обучите добре, да свикнете кучето или котката с процеса от нулата.

Какво ще кажете за новата ензимна паста за зъби C.E.T. от Virbac? Е, неговата патентована CET ензимна формула постига ефективност, подобна на четкането, само като го нанесете с пръст, поглаждайки зъбите си с пръст. Много по-лесна задача за привикване и обучение на вашия домашен любимец.

В инструкциите за употреба ви учим стъпка по стъпка на всичко необходимо, за да направите четкането лесно за всеки домашен любимец, а и за вас.

Стоматологичен комплект: Ензимна паста за зъби, Virbac за зъби (70 g) + двустранна четка за зъби + напръстник

сет от паста, четка и напръстник от Вирбак

Състав: Тиоцианатен ензимен комплекс (C.E.T.): глюкозооксидаза, лактопероксидаза и калиев тиоцианат. Силициев диоксид, титанов диоксид и дикалциев фосфат. Глицерин, сорбитол, декстроза, ксантанова гума и натриев бензоат. Пилешки концентрат.

КАК ДА ИЗПОЛЗВАМ:

Следвайте тези стъпки, за да свикнете да четкате вашето куче или котка и няма да имате проблем да го нанасяте, както с пръст, така и с четката.

Първо и най-важно ТЪРПЕНИЕ! Не можете да измиете зъбите им първия ден, това е процес, който отнема дни. През първия ден може да успеете да го направите лесно с пръст.

Първото нещо, свикнете с контейнера, направете го занимание, което ви харесва. Извадете го от кутията и му го покажете, оставете го да го помирише, погалете нежно бузите и муцуната си със същата туба.

Отворете го пред него, оставете го да го помирише, той ще бъде привлечен от миризмата и вкуса на пиле. Ще иска да оближе или да хапне. Стиснете леко тубичката, така че малко продукт да излезе, ще го оближе.

Започнете да правите същото, но с подаване от продукта на върха на пръста си. Докато ви ближе, опитайте да си играете с пръста си, галейки зъбите му отвън.

Преминаваме към напръстника. Същото, малко по малко. Изваждаме от контейнера, преди да го сложим на пръста, оставяме го да помирише, галим нежно бузите и муцуната с неизползвания напръстник.

Ензимна паста за зъби, Virbac- 5

Ензимна паста за зъби, Virbac

Слагаме напръстника. Както преди, без продукт, вижте да го помирише, нежно погалете с Ензимна паста за зъби, Virbac…

Поставяме продукт върху вече поставения на пръста напръстник. Оставете го да го оближе, като спокойно прокарате пръста по-нататък по външната страна на зъбите.

Малко по малко свикваме да повдигаме устната с другата свободна ръка, за да видим по-добре зъбите и да улесним нанасянето.

На следващия ден повторете повече или по-малко същите стъпки, докато можете директно да погладите външната страна на зъбите от двете страни с напръстника, без да правите всичко по-горе. Нормалното е, че за около 3-4 дни можете да свикнете.

Прекарайте още 3 или 4 дни, правейки процеса само с пръста си и… Нека представим четката! Ще го направим малко по малко, като продукта и напръстника. Първо, четката сама, без нищо, галейки бузите и муцуната много нежно.

След това, което е важно, с напръстника също, поставяме паста върху напръстника и четката, оставяме го да го оближе и движим четката заедно с напръстника по външната страна на зъбите му, но без четкане, просто да забележи присъствието на четката и напръстника Този ден още няма да четкаме с четката. След горното, ще направим процеса с напръстника, както всеки ден.

На следващия ден нанесете Ензимна паста за зъби, Virbac с напръстника и четката заедно, без да използвате сила с четката. След още 3 или 4 дни ще можете да миете зъбите на вашето куче или котка без проблем всеки ден.

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ:

не са намерени.

  1. Ензимна паста
  2. Virbac
  3. за кучета и котки

Допълнителна информация

Бранд

Животно

,

Опаковка от

,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Ензимна паста за зъби, Virbac, 70g”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *