Chemical Iberica

DENTAL CHEM, срещу образуване на зъбна плака за кучета и котки, 50 g

лв.21,00

Dental Chem Pharma 50 gr е специално създаден за превенция на зъбната плака. Употребата му е полезна и след като започнат да се появяват признаци на зъбен камък, възпаление на венците и халитоза

Сравни

Описание

DENTAL CHEM, срещу образуване на зъбна плака за кучета и котки, 50 g

Dental Chem Pharma 50 gr е специално създаден за превенция на зъбната плака. Употребата му е полезна и след като започнат да се появяват признаци на зъбен камък, възпаление на венците и халитоза. Положителни резултати се наблюдават след 3 седмици употреба. Редовната му употреба предотвратява появата на пародонтоза.

-ХЛОРОФИЛ: Действието му се основава на мощен антисептичен ефект, който предотвратява образуването на зъбна плака и тъй като няма плака, не се минерализира, за да предизвика зъбен камък. Същата антисептична сила помага за намаляване на проблемите с лошия дъх. Хлорофилът помага за справяне с лошия дъх поради мощната си дезодорираща активност поради високото съдържание на магнезий. Също така ефективен антибактериален, заздравяващ и стимулант на растежа на тъканите.

-БИРНА МАЯ: Богата на витамини от група В, чиято липса е свързана с проблеми с халитозата. Действа и като намалява образуването на зъбен камък, дължащ се на натрупване в слюнката. Укрепва имунната система.

АРТИШОК: Подобно на бирената мая възпрепятства и намалява образуването на зъбен камък.

-ЕКСТРАКТ ОТ ГРЕЙПФРУТ: Осигурява флуорид, протектор на зъбния емайл и витамини. Има широкоспектърно антимикробно действие без токсичност. Особено ефективен при лечение на проблеми с венците и лош дъх

-БРАШНО ОТ КАФЯВИ ВОДОРАСЛИ: След поглъщане благоприятства порьозността на зъбния камък, който по този начин се отстранява по-лесно. Той дори действа като възпрепятства отлагането на зъбна плака.

Най-доброто нещо е да използвате директно Dental Chem Pharma 50 gr Дентална хигиена за кучета и котки превантивно, преди да възникне проблем със зъбната хигиена.

СЪСТАВ

Артишок, хлорофил, бирена мая, екстракт от грейпфрут, брашно от кафяви водорасли.

НАЧИН НА ИЗПОЛЗВАНЕ

С помощта на мерителната лъжица смесете с храната веднъж на ден.

Кучета и котки до 10 кг: 1/2 мерителна лъжица/ден.

Кучета от 10 до 25 кг: 1 мерителна лъжица/ден

Кучета с тегло над 25 кг: 2 мерителни лъжички/ден

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ

Продуктът е с високо съдържание на естествен йод. Трябва да се консултирате с ветеринарен лекар, ако животното е подложено на лечение за проблеми с щитовидната жлеза, които обикновено съдържат йод.

DENTAL CHEM, срещу образуване на зъбна плака за кучета и котки, 50 g

  1. DENTAL CHEM
  2. срещу образуване на зъбна плака
  3. за кучета и котки

Допълнителна информация

Бранд

Животно

,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “DENTAL CHEM, срещу образуване на зъбна плака за кучета и котки, 50 g”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *