Vets Best, Clean Teeth Finger Pads, дентални кърпички за почистване на зъби, аромат на мента, 50бр

лв.11,40

Сравни

Описание

Vets Best, Clean Teeth Finger Pads, дентални кърпички за почистване на зъби, аромат на мента, 50бр

Дентални кърпички-напръстник Vet’s Best са удобна алтернатива на миенето на зъбите на кучето с четка. Осигуряват ефективен начин за поддържане на добра устна хигиена в случаи когато кучето не позволява да чекате зъбите му със стандартна четка. Използват се много лесно и безопасно. Те редуцират плаката и предотвратяват наслагванията, като заедно с това освежават дъха с аромат на мента. Предназначени са за еднократна употреба.

Дентални кърпички-напръстник Vet’s Best са специално проектирани, така че да позволяват на собствениците сами да се погрижат за оралното здраве на домашния си любимец. Така спестявате и дискомфорта за вашия питомец от воденето при ветеринаря.

За най-добри резултати използвайте ежедневно, леко разтривайте зъбите и венците в кръгови движения. Опаковката съдържа 50 овлажнени кърпички за пръсти за еднократна употреба.

Начин на употреба: Дайте на кучето си да помирише кърпичките, след това нежно почистете зъбите и венците с кръгови движения. Повторете с нова кърппичка, ако се налага. Почиствайте ежедневно за най-добри резултати.

Предпазни мерки: Извърляйте използваните кърпички с обикновения боклук. Не се опитвайте да ги перете. Използвайте само за животни. Избягвайте контакт с очите. Пазете далече от достъпа на деца и домашни любимци.

Съхранение: Дръжте на хладно сухо място, далече от директна слънчева светлина. Затваряйте добре опаковката след всяка употреба.

За Vet’s Best:

35 години опит – формули създавани от ветеринари

За хора, които поставят здравето и благосъстоянието на своите домашни любимци над всичко друго, Vet’s Best е грижа за цялото тяло, посветена на оптимизирането на мощен баланс между ветеринарната наука и естествените, растителни съставки, така че собствениците на домашни любимци никога да не трябва да избират между ефективност и безопасност, когато избират най-доброто за техния домашен любимец.

Уелнес и грижа

От добавки и шампоани до грижа за зъбите и ушите, Vet’s Best ви предлага подходящи за домашни любимци уелнес решения, направени с най-висококачествени съставки.

 

Vets Best, Clean Teeth Finger Pads, дентални кърпички за почистване на зъби, аромат на мента, 50бр

Допълнителна информация

Бранд

Животно

,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Vets Best, Clean Teeth Finger Pads, дентални кърпички за почистване на зъби, аромат на мента, 50бр”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *