Vets Best

Vets Best, Dental Finger Brush, четка за зъби, напръстник, 5бр

лв.12,10

Сравни
Код: 1008410 Категории: , ,

Описание

Vets Best, Dental Finger Brush, четка за зъби, напръстник, 5бр

Силиконовата четка за зъби-напръстник Vet’s Best е с малки размери и е много удобна. С ергономичен дизайн и микрофибърна структура. Можете много лесно да я почиствате като я измивате след употреба и тя вече е готова за следващото ползване.

Задната част на четката за зъби-напръстник Vet’s Best е има малки подутинки, с помощта на които ще можете да масажирате венците. По този начин освен че ще ги почиствате, също и ще доставяте страхотно удоволствие на любимеца си.

Четка за зъби-напръстник Vet’s Best отстранява механично зъбната плака и предпазва от образуването на зъбен камък. За най-добри резултати използвайте ежедневно като част от рутинните хигиенни навици на домашния любимец. Натрупаните замърсявания лесно се отстраняват, освежава се дъхът и се предпазват зъбите от гниене.

Указания за употреба: Нанесете Vet’s Best Dental Gel Toothpaste върху силиконовия напръстник, четкайте зъбите на кучето, след което измийте с вода. Поощрявайте домашния си любимец, докато почиствате зъбите и го наградете след това. Ако се използва ежедневно, трябва да се смени след 12 седмици.

Внимание: Да се съхранява на място недостъпно за деца и домашни любимци. В случай на поглъщане незабавно се свържете с ветеринарен лекар.

За Vet’s Best:

35 години опит – формули създавани от ветеринари

За хора, които поставят здравето и благосъстоянието на своите домашни любимци над всичко друго, Vet’s Best е грижа за цялото тяло, посветена на оптимизирането на мощен баланс между ветеринарната наука и естествените, растителни съставки, така че собствениците на домашни любимци никога да не трябва да избират между ефективност и безопасност, когато избират най-доброто за техния домашен любимец.

 

Уелнес и грижа

От добавки и шампоани до грижа за зъбите и ушите, Vet’s Best ви предлага подходящи за домашни любимци уелнес решения, направени с най-висококачествени съставки.

Vets Best, Dental Finger Brush, четка за зъби, напръстник, 5бр

Допълнителна информация

Бранд

Животно

,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Vets Best, Dental Finger Brush, четка за зъби, напръстник, 5бр”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *