Vets Best

Vets Best, Puppy Dental Kit, комплект за малки, паста 100гр и четка напръстник

лв.27,30

Сравни
Код: 1008411 Категории: ,

Описание

Vets Best, Puppy Dental Kit, комплект за малки, паста 100гр и четка напръстник

Комплект за кучета Vet’s Best а е незаменим помощник за възможно най-качествено почистване на зъбите. Може да се използва за израснали и за подрастващи кучета. С негова помощ лесно и безопасно ще се погрижите за денталната хигиена, без да стресирате животното. Състои се от паста за зъби и четка за зъби, тип напръстник.

Функционалната четката е силиконова с микрофибърна структура и е ергономична с компактен дизайн. Лесна е за поддържане, защото може да се мие и да се използва многократно. Задната страна има вълнообразна повърхност за нежен масаж.

Комплектът отстранява механично зъбната плака. Заедно с това предпазва от образуването на зъбен камък. За най-добри резултати комбинирайте четката с пастата за зъби и използвайте ежедневно като част от рутинните хигиенни навици на домашния любимец. Натрупаните замърсявания лесно се отстраняват, освежава се дъхът и се предпазват зъбите от гниене.

Съвети: Дръжте далече от деца и домашни любимци.

 

За Vet’s Best:

35 години опит – формули създавани от ветеринари

За хора, които поставят здравето и благосъстоянието на своите домашни любимци над всичко друго, Vet’s Best е грижа за цялото тяло, посветена на оптимизирането на мощен баланс между ветеринарната наука и естествените, растителни съставки, така че собствениците на домашни любимци никога да не трябва да избират между ефективност и безопасност, когато избират най-доброто за техния домашен любимец.

 

Уелнес и грижа

От добавки и шампоани до грижа за зъбите и ушите, Vet’s Best ви предлага подходящи за домашни любимци уелнес решения, направени с най-висококачествени съставки.

 

Vets Best, Puppy Dental Kit, комплект за малки, паста 100гр и четка напръстник

Допълнителна информация

Бранд

Животно

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Vets Best, Puppy Dental Kit, комплект за малки, паста 100гр и четка напръстник”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *