Хранителна добавка, имуностимулатор, VetoMune, 60 таблетки

лв.34,00

Хранителна добавка, имуностимулатор, VetoMune, 60 таблетки

Сравни

Описание

Хранителна добавка, имуностимулатор, VetoMune, 60 таблетки

При всички видове бактериални и вирусни заболявания, за укрепване и стимулиране на имунитета при кучета и котки; при бременни кучки за стимулиране на имунитета на поколението; при възрастни животни за стимулиране на клетъчния и хуморален имунитет на Кучета и Котки.

Състав:

  • Бета-1,3/1,6 глюканът, съдържащ се в продукта, е един най-добрите познати досега имуностимулатори. Той има способността директно да стимулира антимикробния механизъм в тялото и по този начин подпомага изграждането на имунитет след ваксинация. Прилагането му перорално повишава нивата на специфичните IgG и IgA антитела в кръвния серум и секрета на мукозните мембрани. Механизмът на действие на бета-глюкана е основан на свързването му с макрофагите, неутрофилите, моноцитите, дендритните клетки и NK-клетките. Бета-глюканът се използва широко за приготвянето на различни имуностимулиращи препарати за кучета и котки.
  • Бета-хидрокси-бета-метилбутиратната киселина (HMB) освен с познатото си положително действие върху функцията и поддържането на мускулната маса има възможността да подобри метаболитната и фагоцитната активност на клетките на имунната система.Освен това може да стимулира производството на по-голям брой клетки, продуциращи антитела и така да индуцира клетъчен имунен отговор.

Опаковка: 60 twst off капсули

Дозировка: Кучета и Котки до 10 кг-1 капсула на ден, над 10 кг-2 капсули на ден.

Хранителна добавка, имуностимулатор, VetoMune, 60 таблетки

Допълнителна информация

Бранд

Животно

,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Хранителна добавка, имуностимулатор, VetoMune, 60 таблетки”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *