DRN

Enteromicro, Ентеромикро, пробиотици за кучета и котки

лв.29,00лв.41,00

Enteromicro® е диетична добавка за кучета и котки, комбинация от пребиотици и пробиотици с микрокапсулирани Лактобацили и коластрени антитела.

Сравни

Описание

Enteromicro, Ентеромикро, пробиотици за кучета и котки

 

Enteromicro® е диетична добавка за кучета и котки, комбинация от пребиотици и пробиотици с микрокапсулирани Лактобацили и коластрени антитела.

Състав:

Лактобацили (Faecium): микрокапсулираната форма е способна да премине през стомаха непроменена, за да достигне чревния тракт. Това помага да се подобри активността на лактобацилите в червата.
Говежда коластра: съдържа имуноглоболини, които подпомагат укрепването на имунната система.
FOS и MOS: пребиотици за регулиране на чревната микрофлора. Те създават условия за растеж на наличната полезна микрофлора и потенцират действието на пробиотиците чрез подпомагане на техния растеж и развитие.
Пектини: естествени абсорбиращи вещества, които насърчават образуването на компактни фекалии.
Малтодекстрини: лесно смилаеми и полезни там, където червата са отслабени от променената хомеостаза.
Бутирати: стимулират обновяването и физиологичното съзряване на колоноцитите и играят ключова роля за поддържане целостта на лигавицата на дебелото черво.
Foeniculum vulgare (копър) – анетолът, съдържащ се в екстракта, отпуска чревния мускул и спомага за намаляване на болезнените спазми, често свързвани с чревни смущения.
Rubus fructicosus (листа от къпина) – листът на къпините е много богат на танини и има успокояващо и почистващо действие върху чревната лигавица.
Витамини.

Добавки на кг:
Хранителни добавки: Витамини и провитамини: Вит. В1 – 800 мг; Вит. В2 – 666 мг; В6 – 800 мг, ниацин – 10 000 мг; Вит. D3 – 526 мг.
Технологични добавки: емулгатори, стабилизатори, сгъстители и желиращи агенти, микрокристална целулоза 14 985 мг, микроорганизми, Enterococcus faecium NCIMB 10415 CFU 1.125×10⁹.
Органолептични добавки: Botanically defined natural products: Foeniculum vulgare 26 400 мг, Rubus fructicosus 39 600 мг

Аналитичен състав: Суров протеин (29%), сурови мазнини и масла (0,19%), сурова пепел (6,3%), сурови влакнини (14,7%).

Препоръки за употреба: В случай на: променен баланс на чревната флора, поради фактори като медикаментозно лечение, стрес, небалансирани диети; отслабена реакция на имунната система.

Дневен прием: за кучета: 1 таблетка на 10 кг телесно тегло дневно; Котки: ½ на 5 кг. телесно тегло дневно. Предозирането на продукта не е свързано със странични ефекти.

Enteromicro, Ентеромикро, пробиотици за кучета и котки

Допълнителна информация

Опаковка от

,

Бранд

Животно

,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Enteromicro, Ентеромикро, пробиотици за кучета и котки”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *