Lysinviral Plus, срещу котешки херпес вирус, 50 мл

лв.38,60

Lysinviral Plus е допълваща храна, която чрез свойствата на своите съставки е в състояние да активира защитните сили на животното и да действа като стимулатор на имунната му система.

Сравни
Код: 18211 Категории: ,

Описание

Lysinviral Plus, срещу котешки херпес вирус, 50 мл

Lysinviral plus намалява симптомите и подобрява здравето на котки с котешки херпесвирус

Lysinviral Plus е имуностимулатор. Въпреки че предлага лечение на котки, заразени с котешки херпесвирус (FHV-1), той стимулира имунната система на животното. По този начин подобрява общото му здраве, качеството му на живот, намалява симптомите и също така намалява капацитета му за заразяване с други животни.

Lysinviral Plus е допълваща храна, която чрез свойствата на своите съставки е в състояние да активира защитните сили на животното. Действа и като стимулатор на имунната му система.

Lysinviral Plus е съставен от овесен концентрат с високо съдържание на бета-глюкани; фибри, ферментирали с E. faecium, пробиотици, полезни за чревната флора; на L-лизин, кверцетин, коензим Q10 и омега 3 мастни киселини.

Lysinviral Plus осигурява помощ на котки, заразени с котешки херпесвирус (FHV-1), тъй като, ако получават необходимите хранителни вещества с техните терапевтични ползи, качеството им на живот може да бъде оптимално и рискът от заразяване на други може да бъде намален. .

Състав: L-лизин, кверцетин, коензим Q10, бетаглюкани (Avena sativa), Enterococcus faecium, ейкозапентаенова киселина (EPA) и DHA (Омега 3).

КАК СЕ ПРИЛАГА

Lysinviral Plus, срещу котешки херпес вирус се предлага в опаковка от 50 ml перорален гел, с дозираща спринцовка за улесняване на приложението му.

Препоръчваните дози са както следва:

Котенца (под 6 месеца): 1-2 мл.
Котки (възрастни над 6 месеца): 2-4 мл.

Препоръчва се лечение от 2 до 3 седмици в зависимост от състоянието на животното или профилактичното му използване.

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ

Те не са намерени.

ВИДОВЕ, ЗА КОИТО СЕ СЕРВИРА

Котки.

 

Lysinviral Plus, срещу котешки херпес вирус, 50 мл

  1. Lysinviral Plus
  2. срещу котешки херпес вирус
  3. FHV-1

Допълнителна информация

Бранд

Животно

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Lysinviral Plus, срещу котешки херпес вирус, 50 мл”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *