Pro Plan Veterinary Diets, Convalescence, храна за възстановяване след боледуване, котка, 195гр

лв.5,60лв.120,00

Сравни

Описание

Pro Plan Veterinary Diets, Convalescence, храна за възстановяване след боледуване, котка, 195гр

Пълноценна храна за кучета от всички възрасти, научно формулирана, за да осигури хранителна подкрепа по време на възстановяване след боледуване.

Храната е изключително вкусна и лесно смилаема, с високо енергийно съдържание и високи концентрации на основни хранителни вещества. Повишените нива на цинк и аргинин подпомагат имунната функция и процеса на заздравяване. Добавените омега-3 Мастни киселини спомагат за намаляване на нежеланото възпаление, докато повишените нива на витамин Е осигуряват Антиоксидантна поддръжка по време на процеса на възстановяване.

 

PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS Canine CN Convalescence е подходяща за кучета, които са претърпели операции или се възстановяват от нараняване и заболяване, както и такива, които изпитват хранителен стрес (като например от лактация или недохранване).

Предимства

  • Повишени нива на висококачествен протеин спомагащи за оздравяване, възстановяване и запазване на нормална телесна маса
  • Високо ниво на хранителна плътност, за да се предостави енегрия за възстановяване (60% енергия от мазнина, 36% от протеин)
  • ​Високо ниво на смилаемост формулирана с високосмилаеми съставки.

Имай предвид, че PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS е хранителна подкрепа за кучета с изброените проблеми и не изключва медицинско лечение. В периода на консумация на храната домашният ти любимец трябва да е под медицинско наблюдение.

PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS CN Convalescence™ Feline and Canine Formula се препоръчва, докато възстановяването или оздравяването приключи. Продуктът може да бъде разреден с вода (1: 1) и пасиран, за да бъде даван през тръбичка, ако е желателно. В този случай трябва да се използва при кучета със захранващи тръби ≥ 14fg.

Съставки

Месо и месни субпродукти, минерали, риба и рибни субпродукти, масла и мазнини, субпродукти от растителен произход, захари. Лесно смилаеми съставки: бъбрек, черен дроб, сьомга, слънчоглед и рибено масло.
Композиция

КЛЮЧОВИ ХРАНИТЕЛНИ ВЕЩЕСТВА
Влажност 76%
Протеини 11.2%
– Аргинин 0.57%
– Таурин 1700 mg/kg
Съдържание на мазнини 7.8%
– Омега-6 мастни киселини 2.5%
– Омега-3 мастни киселини 0.3%
Въглехидрати 1.2%
Хранителни влакнини 0.3%
Цинк 46 mg/kg
Витамин A 25 231 IU/kg
Витамин E 171 mg/kg
Енергийна стойност (ME)1 1.1 kcal/g

 

Pro Plan Veterinary Diets, Convalescence, храна за възстановяване след боледуване, котка, 195гр

Допълнителна информация

Опаковка от

,

Бранд

Животно

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Pro Plan Veterinary Diets, Convalescence, храна за възстановяване след боледуване, котка, 195гр”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *