Allermyl, шампоан при възпаления и сърбеж, 200 мл

лв.33,20

Дерматологичният шампоан Allermyl помага за контролиране на възпалението и сърбежа, елиминирайки причинителите на алергия. Възстановява естествената структура на кожата, като стимулира естествените защитни сили и помага в борбата с микроорганизмите.

Сравни

Описание

Предимства:

Кожните алергии при кучета и котки могат да причинят сърбеж, възпаление, зачервена и раздразнена кожа, дефекти в структурата на кожата и вторични микробни образувания. Нищо хубаво. Трябва да овладеете симптомите възможно най-скоро и да видите причините за алергията. Може да е храна, екология или специфичен продукт. Тук на помош идва Allermyl, шампоан при възпаления и сърбеж

Контролирайте сърбежа и възпалението с дерматологичния шампоан Allermyl

Дерматологичният шампоан Allermyl помага за контролиране на възпалението и сърбежа, елиминирайки причинителите на алергия. Възстановява естествената структура на кожата, като стимулира естествените защитни сили и помага в борбата с микроорганизмите. Това също предотвратява инфекции.

Основава се на допълването на антииритативни, омекотяващи, почистващи кожата агенти и есенциални мастни киселини. Това подобрява дифузията му в кожата, като същевременно осигурява отлична поносимост и по-голяма защита.

Компоненти на Allermyl, шампоан при възпаления и сърбеж:

DEFENSIN TECHNOLOGY: Екстракти от две растения, които стимулират производството на PAM (ендогенни антимикробни пептиди), които намаляват микробното натоварване на кожата.

GLICO TECHNOLOGY: Комбинация от 4 захари, които намаляват адхезията на патогенни микроорганизми към кожните рецептори и производството на провъзпалителни цитокини.

Говорим за шампоан, който контролира имунните реакции и възпаленията, почиства козината и кожата в дълбочина и поддържа защитната бариера чрез контролиране на микробната пролиферация. Осигурява антиадхезивен ефект, ограничавайки адхезията му. И най-важното от всичко за качеството ви на живот, помага за контролиране на сърбежа по кожата.

Allermyl, шампоан при възпаления и сърбеж се предлага в опаковки от 200 ml.

СЪСТАВ

вода.

Меки почистващи препарати.

Комбинация от кожен липиден комплекс.

Пироктон оламин.

витамин F.

Гликотехнология.

Отбранителна технология.

НАЧИН НА ИЗПОЛЗВАНЕ

Намокряме козината на животното с топла вода и нанасяме шампоана. Втриваме нежно цялото тяло и изплакваме обилно с вода.

Повтаряме операцията, но този път ще я оставим да действа между 5 и 10 минути. След като изтече това време, ще изплакнем отново обилно с вода.

Може да се използва до 2 или 3 пъти седмично, в зависимост от препоръките на вашия ветеринарен лекар и нуждите на животното или нивото на сърбеж.

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ

не са намерени.

  1. Allermyl
  2. шампоан
  3. възпаления и сърбеж

Допълнителна информация

Бранд

Животно

,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Allermyl, шампоан при възпаления и сърбеж, 200 мл”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *