Ceva

Douxo S3 Pyo Mousse, пяна за кучета и котки, 150 мл

лв.33,50

Douxo S3 Pyo Mousse, пяна за кучета и котки, 150 мл

Споделете обикновен момент на обич с релаксиращо приложение за масаж. Този мус осигурява много дълготраен ефект при контакт с кожата.

Сравни
Код: DXS3PM150 Категории: , ,

Описание

Douxo S3 Pyo Mousse

Много ситуации могат да доведат до агресия на кожната екосистема на вашия домашен любимец (алергени, рана, метаболитно разстройство и т.н.) и някои микроби могат да се възползват от това, за да разраснат и да влошат кожните признаци. На помощ идва Douxo S3 Pyo Mousse, пяна за кучета и котки.

DOUXO S3 PYO е продукт без отмиване, специално формулиран за дезинфекция на кожата с бактериален и/или дрожден дисбаланс, като същевременно уважава, успокоява и укрепва кожата на вашия домашен любимец, благодарение на много внимателния подбор на всяка съставка.

Когато кожната екосистема е дисбалансирана (от външни фактори в околната среда или защото вашият домашен любимец има някакъв основен проблем), потенциално патогенни микроби като бактерии или дрожди могат да растат прекомерно и да засилят признаците.

В случай на такива признаци ви препоръчваме да потърсите ветеринарен съвет, за да получите точна диагноза и решение. Можете да дезинфекцирате кожата на вашия домашен любимец с помощта на DOUXO S3 PYO, за да възстановите баланса на микробиотата.

DOUXO S3 PYO L Mousse се предлага в опаковка от:

Бутилка от 150 мл

Ключови ползи на Douxo S3 Pyo Mousse

Антибактериален хлорхексидинов мус за кучета: има бактерии, живеещи на повърхността на кожата и някои от тях се възползват от отслабването на екосистемата на кожата, за да растат и да увреждат кожата. DOUXO S3 PYO антибактериалният мус без отмиване е клинично доказано, че бързо и значително намалява броя на бактериите за здрава кожа. Дълготрайният му директен контакт с кожата осигурява продължителен контакт с антисептичните съставки за максимална ефективност
Противогъбичен хлорхексидинов мус за кучета: подобно на бактериите, резидентните гъбички, по-специално дрожди като вида Malassezia живеят на повърхността на кожата. В случай на дисфункция на кожната бариера, те могат да растат и да причинят кожни признаци. Клинично е доказано, че DOUXO S3 PYO противогъбичният мус намалява значително броя на дрождите след 7 дни и се връща към нормалния брой. Продължителният контакт с активните съставки позволява по-добра ефикасност
Хидратиращ мус, укрепващ кожната бариера: многократното нанасяне с дезинфектант може да изсуши кожата. DOUXO S3 PYO е разработен за ефективна дезинфекция, като същевременно хидратира кожата. Той също така преструктурира бариерата, която защитава вашия домашен любимец от външни агресии

съставки на Douxo S3 Pyo Mousse, пяна за кучета и котки

Офитрий, хлорхексидин диглюконат 3%, пантенол, пентавитин, хипоалергичен аромат. *По-висока концентрация, отколкото в останалите продукти от гамата.

Протокол за грижа за кожата

Препоръчваме почистване на кожата от мръсотия, отломки и корички в началото на употребата. DOUXO S3 PYO Mousse може да се използва заедно с DOUXO S3 PYO шампоан.

Упътвания

Нанесете върху суха, изчеткана козина. Нанесете 1 или 2 помпички върху ръката и масажирайте през козината, така че пяната да проникне в кожата. Повторете това действие по цялото тяло, като избягвате очите и устата. Не изплаквайте. Оставете въздуха да изсъхне. Четка за лъскава козина.

За кучета ≤ 6 кг, 1 помпа на кг

За кучета >6 кг, 1 помпа на 2 кг

Удвоете количеството на приложение за кучета с дълга и/или гъста козина.

Една бутилка съдържа 200 помпи.

  1. Douxo S3 Pyo
  2. мус
  3. куче и котка

Допълнителна информация

Бранд

Животно

,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Douxo S3 Pyo Mousse, пяна за кучета и котки, 150 мл”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *