Natures Protection 100% SALMON OIL, Масло от сьомга, за красива козина и кожа, 250мл

лв.23,40

Изчерпан

Описание

Natures Protection 100% SALMON OIL, Масло от сьомга, за красива козина и кожа, 250мл

100% МАСЛО ОТ СЬОМГА
ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА 100% МАСЛО ОТ СЬОМГА ЗА КОТКИ И КУЧЕТА

Броят на домашните любимци, които страдат от раздразнена, люспеста кожа, слаба и прекомерно линяваща козина, непрекъснато нараства както в Литва, така и в света. За да разреши този проблем, тази фуражна добавка е създадена за кучета – натурално масло от сьомга NATURE’S PROTECTION 100% МАСЛО от сьомга. Това ценно чисто масло от сьомга е силно обогатено с омега-3 и омега-6 мастни киселини, които съдържат много предимства.

100% натурален състав. Особено ценно чисто масло от сьомга.
За правилни метаболитни процеси. Маслото от сьомга съдържа големи количества омега мастни киселини (EPA и DPA), които са от съществено значение за осигуряване на гладки метаболитни процеси.
За поддържане на здрава кожа и козина. Омега-3 и Омега-6 мастните киселини, които са в състава на добавката, са особено полезни за поддържане на здрава кожа и козина, могат да помогнат за предотвратяване на кожни алергии.
За правилна сърдечно-съдова дейност.
За поддържане на здрави стави. Изследването показва, че EPA (ейкозапентаенова киселина) и DHA (докозахексаенова киселина) могат да помогнат за поддържане на здрави стави и могат да овладеят възпалението, поради което се развиват ставни заболявания.
Подобряване на вкуса и миризмата на фуража. Препоръчително е да смесвате масло от сьомга с храната, в резултат на което дори и най-придирчивите домашни любимци с удоволствие ще се насладят на храната си.

Омега-3 и Омега-6 мастни киселини, които са в състава на натуралното масло от сьомга, подобряват правилната сърдечно-съдова дейност. Омега-3 мастните киселини са важна съставка на мембранната структура на здравите клетки; по този начин те могат да подобрят имунитета.

Омега-3 и Омега-6 мастните киселини, които са в състава на добавката, са особено полезни за поддържане на здрава кожа и козина, могат да помогнат за предотвратяване на кожни алергии. Освен това маслото от сьомга стимулира производството на колаген, който е жизненоважен за поддържането на еластичната кожа.

Изследването показва, че EPA (ейкозапентаенова киселина) и DHA (докозахексаенова киселина) могат да помогнат за поддържане на здрави стави и могат да овладеят възпалението, поради което се развиват ставни заболявания.

Състав: 100% масло от сьомга.

Аналитични съставки:
суров протеин – 0 %,
сурови масла и мазнини – 0 %,
сурова пепел – 0 %,
сурови влакна – 0 %,
EPA – 11%,
DHA – 10%.

Съхранение: съхранявайте далеч от дневна светлина и на стайна температура. След като го отворите, съхранявайте го в хладилник и го консумирайте в рамките на 12 седмици.

 

Natures Protection 100% SALMON OIL, Масло от сьомга, за красива козина и кожа, 250мл

Допълнителна информация

Опаковка от

Животно

,

Бранд

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Natures Protection 100% SALMON OIL, Масло от сьомга, за красива козина и кожа, 250мл”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *