Pyoderm, антисептичен шампоан, 200 мл

лв.33,20

Дерматологичен антисептичен шампоан с антисептично действие. Почиства в дълбочина с добра хидратация на кожата. Помага за контролиране на разпространението на бактерии и гъбички.

Сравни

Описание

Предимства:

За съжаление, нашите домашни любимци не са имунизирани срещу бактериални или гъбични кожни инфекции. Не само, че не са пощадени, но е по-често, отколкото ни се иска. Ако вашето куче или котка има кожна инфекция, дължаща се на пиодермия, Malassezia дерматит и/или повърхностен бактериален свръхрастеж (BOG). В тези случаи шампоанът помага за премахване на инфекцията, като първият проблем, който трябва да се реши. Решението е Pyoderm, антисептичен шампоан.

Бактериален и гъбичен контрол при кучета и котки с Pyoderm Antiseptic Shampoo

Pyoderm, антисептичен шампоан дезинфекцира и чудесно почиства. Премахва всякакви замърсявания от козината или кожата. Освен това хидратира и регенерира кожата.

Антиинфекциозен, дезинфекциращ и възстановяващ овлажнител. Този шампоан притежава всички качества, необходими за грижата за кожата. Virbac ни изненада още повече. Двете иновации, които не бяха познати досега и са в този шампоан:

  • Spherulites: Това е собствена патентована система за капсулиране, способна постепенно да освобождава съставките в епидермиса, устоявайки на изплакване.
  • Virbac Glycotec Glycotechnology: Това е изключителна комбинация от монозахариди и алкилполиглюкозид, която осигурява антиадхезивна активност. Това ограничава полепването на вредни микроорганизми и предотвратява сърбежа.
  • И накрая, неговата неутрална миризма е подходяща за всички животни, дори и за най-чувствителните.

Търсим пълен шампоан за цялостна терапия на кожата за кучета и котки.

Pyoderm, антисептичен шампоан се предлага в опаковки от 200 ml.

СЪСТАВ на Pyoderm, антисептичен шампоан

Леки почистващи основи, хлорхексидин (3%), монозахариди/алкилполиглюкозид (Virbac glycotechnology), Spherulites, хитозанид, физиологично pH, без аромат.

НАЧИН НА ИЗПОЛЗВАНЕ

Първо разклащаме добре продукта. След като предварително намокрим козината, нанасяме шампоана. Дозирането е лесно с дозиращата капачка:

Животни 0-5 кг: 10 мл.

Животни с тегло 5-10 кг: 20 мл.

Животни с тегло 10-20 кг: 30 мл.

Животни с тегло 20-30 кг: 40 мл.

Животни с тегло 30-45 кг: 50 мл.

Животни с тегло 45 kg или повече: 75 ml.

Втриваме достатъчно, докато видим достатъчно пяна, след което изплакваме. След това ударно измиване повтаряме нанасянето. Този път оставяме продукта да действа около 5-10 минути, преди да го изплакнем. Честотата на употреба, ако няма специфични показания от ветеринарния лекар, може да бъде 2-3 пъти седмично.

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ

Те не са намерени.

  1. Pyoderm
  2. шампоан
  3. за кучета и котки

Допълнителна информация

Бранд

Животно

,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Pyoderm, антисептичен шампоан, 200 мл”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *