Суха храна за котки с хронична бъбречна недостатъчност Integra Protect Renal Cat

лв.11,20лв.27,80

Гранулираната храна Integra® Protecet Renal без зърно е специално предназначена за котки с хронична бъбречна недостатъчност. Намаленото съдържание на протеини и фосфор поддържат бъбречната функция. В същото време тази хранителна диета не съдържа зърно и поради това е подходяща за котки с непоносимост към зърнени култури. Integra® Protecet Renal помага и е вкусна.

Сравни

Описание

Суха храна за котки с хронична бъбречна недостатъчност Integra Protect Renal Cat

 

Гранулираната храна Integra® Protecet Renal без зърно е специално предназначена за котки с хронична бъбречна недостатъчност. Намаленото съдържание на протеини и фосфор поддържат бъбречната функция. В същото време тази хранителна диета не съдържа зърно и поради това е подходяща за котки с непоносимост към зърнени култури. Integra® Protecet Renal помага и е вкусна.

Предлага се в разфасовка от 300 гр. и 1. 2 кг.

Котките с увредена бъбречна функция (бъбречна недостатъчност) се нуждаят от специална диета с намалено съдържание на фосфор и протеини. Характерна за тази болест е намалената възможност за усвояване на фосфор. Също се намалява способността на бъбреците да отделят определени крайни продукти на белтъчната обмяна. Високите нива на протеин могат да увредят функцията на бъбреците.

Integra® Protecet Renal съдържа висококачествени и високоусвояеми протеини, които задоволяват хранителните нужди на котките въпреки намаленото си съдържание. Бъбречната дейност изисква също леко повишение на нивото на витамин D3, което е съобразено при разработването на Integra® Protecet Renal.

Ако е възможно, е добре храната на котката да се разпределя в три порции на ден.

Произведено в Германия от Animonda GmbH.

Суха храна за котки с хронична бъбречна недостатъчност Integra Protect Renal Cat

Допълнителна информация

Бранд

Животно

Опаковка от

,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Суха храна за котки с хронична бъбречна недостатъчност Integra Protect Renal Cat”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *