Vet Expert

Тест за откриване на антигени за Гиардия при кучета и котки, Giardia Ag, 1 брой

лв.22,00

Тест за откриване на антигени за Гиардия при кучета и котки, Giardia Ag, 1 брой

Лесен за употреба, не изисква допълнително оборудване Не дава кръстосана реакция с други патогени, причиняващи чревни заболявания допълнително оборудване.

Сравни
Категории: , ,

Описание

Тест за откриване на антигени за Гиардия при кучета и котки, Giardia Ag, 1 брой

Тест за откриване на антигени за Гиардия при кучета и котки. Висока специфичност и чувствителност. Резултат след 10 минути. Лесен за употреба, не изисква допълнително оборудване Не дава кръстосана реакция с други патогени, причиняващи чревни заболявания допълнително оборудване.

Открива антигена на Giardia intestinalis.

Всички тестове на VetExpert са базирани на имунохроматографски метод (IC). Имунохроматографията е широко разпространен имунологичен метод. Това е така нареченият „мокър метод“, което означава, че точният резултат остава, докато нитроцелулозната мембрана е мокра и този период от време е посочен в листовката към всеки тест.

В някои спорадични случаи, когато тестът изсъхне, може да се покаже втората линия, но това не означава, че резултатът е положителен! Тестовата линия съдържа антитела срещу диагностицираното заболяване, а контролната – антителата срещу белязаните с имуно злато моноклонални антитела.

Всички тестове на VetExpert са направени по начин, който дава възможност да се потвърди или изключи наличието на заболяване с максимална вероятност. Наличието на контролната линия е необходимо, за да бъде резултатът правилен. Ако материалът на пробата съдържа антитела или антиген, присъстват две линии – тестовата линия и контролната линия.

Голяма част от бързите тестове са качествени – независимо от степента на оцветяване на тестовата линия (дали линията е тънка или дебела) резултатът от теста е положителен. Трябва да запомните, че НЕ трябва да интерпретирате резултата от теста след изтичане на периода от време, посочен в листовката с теста!

ХАРАКТЕРИСТИКА НА МЕТОДА:
– Висока надеждност
– Бърз резултат: 5-10 минути
– Съхранение при температура: 2-30ºC
– Дълъг срок на годност на тестовете

Чувствителност: 99,9%
Специфичност: 99,9%

  1. Тест за откриване на Гиардия
  2. Giardia

Допълнителна информация

Бранд

Животно

,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Тест за откриване на антигени за Гиардия при кучета и котки, Giardia Ag, 1 брой”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *