Храна за алергични котки с чувствителен стомах Integra Sensetive, 100гр

лв.3,20

Точно както и хората, котките често реагират на замърсяването на околната среда. Те стават малко по чувствителни към храната и получават алергии към различни съставки в храните. Често те страдат при комбиниране на определени протеини и въглехидрати в храните. Тези съставки са несъвместими в хранителната им диета. Най-честите признаци на това са повръщане, меки изпражнения или диария. В този случай единствената ефективна помощ е да се хранят с храни, които имат само един източник на протеини и въглехидрати. Това изискване стои в основата на разработката на  Integra Sensetive

Сравни

Описание

Храна за алергични котки с чувствителен стомах Integra Sensetive, 100гр

Пастетът Integra Sensetive от Animonda, Германия, се предлага в два варианта:

  1. агне + ориз – 100 гр.
  2. пуйка + ориз – 100 гр.

За алергични котки с чувствителен стомах

Точно както и хората, котките често реагират на замърсяването на околната среда. Те стават малко по чувствителни към храната и получават алергии към различни съставки в храните. Често те страдат при комбиниране на определени протеини и въглехидрати в храните. Тези съставки са несъвместими в хранителната им диета. Най-честите признаци на това са повръщане, меки изпражнения или диария. В този случай единствената ефективна помощ е да се хранят с храни, които имат само един източник на протеини и въглехидрати. Това изискване стои в основата на разработката на  Integra Sensetive.

Дори и такава специално формулирана храна трябва да има превъзходен вкус, за да може да съблазни чувствителната котка. Integra Sensetive доказва това. Само един източник на протеин (пуешко или агнешко месо), само един източник на въглехидрати (ориз) и само един резултат – страхотен. С натурално масло от магарешки бодил, доставчик на ценни ненаситени мастни киселини за гладка като коприна козина и здрава кожа. Особено вкусни и леко смилаеми рецепти.

Препоръчителни дневни дажби за котки с тегло 3 – 5 кг. 200 – 325 гр.

Храна за алергични котки с чувствителен стомах Integra Sensetive, 100гр

Допълнителна информация

Бранд

Животно

Опаковка от

,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Храна за алергични котки с чувствителен стомах Integra Sensetive, 100гр”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *