Bachus

Bachus, Joints and flexi, за стави и сухожилия, 60 таблетки

лв.42,90

Изчерпан

Описание

Bachus, Joints and flexi, за стави и сухожилия, 60 таблетки

Помага на кучетата и котките за поддържане на гъвкавостта на ставите и хрущялната структура.

ЗА ПРОДУКТА

Вашите домашни любимци обичат да скачат и да бягат. Когато животните се движат, ставите им се натоварват. Следователно, непрекъснато са необходими допълнителни вещества за поддържане на ставите им и се изискват специални грижи, когато домашните любимци растат, остаряват или след претърпяна травма. Уникалният състав в BACHUS Joints & Flexi има положителен ефект върху сухожилията и ставите на домашния любимец и може да подобри гъвкавостта на ставите.

ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ НА ПРОДУКТА

• спомага за облекчаване на възпалението на ставите
• спомага за хидратиране и напояване на ставната капсула
• осигурява веществата, необходими за цялостта на ставата
• действа като антиоксидант, помага да се забави клетъчното стареене

Положителният ефект от употребата на BACHUS Joints & Flexi се постига чрез комбиниране на мощни билкови екстракти, рибено масло, минерали, витамини и други активни съставки, необходими за правилното функциониране и поддръжка на ставите на домашния любимец. Съдържа билков екстракт от Boswelia Serrata, чието противовъзпалително действие в случай на остеоартрит е доказано в многобройни клинични проучвания.

СЪСТАВ

Широк спектър: активни съставки, включително билкови екстракти, рибено масло, витамини, минерали и други вещества, необходими за правилното функциониране и структура на ставите на домашния любимец.

Аналитичен състав: Калций 2,09%; Натрий 0,57%; Фосфор 1,94%; суров протеин 17,4%; сурови влакнини 4,7%; сурова мазнина 4,7%; сурова пепел 16,39%; Нето тегло 88.8 гр.

Състав в една таблетка: глюкозамин (хитозамин) от животински тъкани 360 мг, хондроитин сулфат 180 мг, дикалциев фосфат 162 мг, бирена мая 154.3 мг, рибено масло 90 мг, свински и пилешки дроб 58 мг, царевично нишесте 41.6 мг, малтодектрин 26.7 мг, магнезиеви соли на стеаринови киселини 14.5 мг, натриев хлорид 0.34 мг.

Овкусители: метилсулфонилметан 125 мг, Екстракт от Босвелия 50 мг; Екстракт от Куркума 30 мг.

Технологични добавки: микрокристална целулоза 65 мг, колоидален силиций 8.1 мг, екстракти от токоферол от растителни масла 0.01 мг.

Хранителни добавки: цинков хелат на глицин, хидрат (твърд) 57.7 мг; Вит.А 845 IU; вит.D3 91 IU; вит.Е 14.9 мг; вит.С 25 мг; Ниацинамид 10 мг; фолиева киселина 1 мг; Биотин 1 мг; вит.В1 0.56 мг; вит.В2 0.5 мг; вит.В6 0.36 мг; вит.В12 50 µг.

Как активните съставки на BACHUS Joints & Flexi могат да помогнат на ставите на вашия домашен любимец?

МОЖЕ ДА ПОМОГНЕ В СЛУЧАЙ НА ВЪЗПАЛЕНИЕ

Екстрактът от Boswellia (Boswellia serrata) е широко използван поради възможните си противовъзпалителни свойства, които могат да помогнат за намаляване на ставни възпаления и болка.

Противовъзпалителните свойства на босвелиевата киселина са научно доказани в множество in vitro, както in vivo проучвания.

Обикновената куркума (Curcuma longa) е исторически известна като вещество, притежаващо противовъзпалителни свойства. Може да предотврати отделянето на хистамин от клетките и да повлияе положително върху чернодробната активност и общия метаболизъм на домашния любимец.

Рибеното масло, съдържащо многоверижни полиненаситени омега-3 мастни киселини – ейкозапентаенова киселина (EPA) и докозахексаенова киселина (DHA) – участват в ставния метаболизъм. Тези киселини могат да имат противовъзпалителен ефект върху ставите на домашния любимец.

ОСИГУРЯВА НА ХРУЩЯЛА ИЗГРАЖДАЩИ КОМПОНЕНТИ

Глюкозамин хидрохлорид – основен предшественик на гликозаминогликан, съставляващ до 50% от хиалуроновата киселина. Може да помогне за стимулиране на синтеза на хрущяла и да подпомогне неговото обновяване. Това важно вещество също така спомага за стимулиране на активността на хондроцитите и синтеза на колаген, като по този начин спомага и за поддържането на структурата на хрущяла.
Витамин С помага за поддържане на синтеза на външното покритие на протеините на хрущяла, участва в синтеза на колаген.

ПОДХРАНВА СТАВНАТА КАПСУЛА

Цинк – помага за намаляване на загубите и недостига на вода, подпомага синтеза на биологично активни вещества.
Витамин С помага да се осигури твърдост на тъканите и еластичност на стените на кръвоносните съдове и клетъчните мембрани.
Витамин А, биотин, никотинамид, други витамини от група В са важни фактори в различни биологични процеси на образуване на хрущяли.

ИГРАЕ РОЛЯТА НА АНТИОКСИДАНТ

Витамин Е – антиоксидант, който може да помогне за спиране на окислителните процеси и забавяне на стареенето на клетките. Оксидативният стрес е процес, при който се образуват свободни радикали. Те “присвояват” липсващия електрон от други клетки и им причиняват увреждане. Това се отразява на процеса на стареене и може да причини сърдечни заболявания. Антиоксидантите, действащи като капана на свободните радикали, могат да помогнат да се инхибират вредните за клетките процеси на окисление.

ДОЗИРОВКА

За кучета и котки с тегло до 10 кг – ½ таблетка дневно
За кучета и котки с тегло над 10 кг – 1 таблетка дневно за всеки 10 кг телесно тегло
Таблетката може да бъде разделена или стрита.
Препоръчително е да използвате продукта минимум 2 месеца, или до постигане на желания резултат.
Много вкусни! Вашият домашен любимец ще хареса BACHUS Joints & Flexi и ще иска още.
Не превишавайте препоръчителния дневен прием.
Не използвайте заедно с вит.D2!

 

Bachus, Joints and flexi, за стави и сухожилия, 60 таблетки

Допълнителна информация

Бранд

Животно

,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Bachus, Joints and flexi, за стави и сухожилия, 60 таблетки”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *