Daforte, орален гел срещу остра и хронична диария, 50 мл

лв.25,90

Daforte, орален гел продукт срещу остра и хронична диария, 50 мл

Сравни

Описание

Pharmadiet, Daforte, орален гел срещу остра и хронична диария, 50 мл

Daforte, за спиране на диарията при кучета и котки

Daforte е хранителна добавка с много ценни терапевтични ползи, дължащи се на богатството от свойства и терапевтичния и лечебен капацитет на съставките.

Показан е при остра диария, предизвикана от инвазия на някои бактерии или паразити, и когато диарията се появи, предизвикана от антибактериално лечение, стресови ситуации или промени в диетата.

Диарията отслабва и дехидратира животното, което в процеса губи количество основни микроелементи, които трябва да се доставят отново, за да се запази здравето му. Daforte осигурява енергийно-калорични и минерални хранителни вещества за съживяване на животното и подпомагане на възстановяването му.

Но в допълнение към загубата на основни хранителни вещества, вирусните инфекции, антибактериалните лечения и стресът са фактори, които нарушават баланса на чревната микробиота, унищожавайки полезните бактерии и проправяйки пътя за разпространението на патогенни бактерии.

Daforte пробиотици, полезни бактерии за повторно заселване на чревната флора, от решаващо значение за здравето и благосъстоянието на животното.

Дафорте е хранителна добавка във формат спринцовка за перорално приложение. Използва се при кучета, котки, порове, зайци, гризачи и влечуги (показан при чревна дисбиоза на последните).

Състав:

Атапулгит, Enterococcus faecium, Манан-олигозахариди (MOS), Фрукто-олигозахариди (FOS), Калиев хлорид, Натриев хлорид, Цинк.
КАК ДА ИЗПОЛЗВАМ

Прилага се перорално, в различни дози в зависимост от целевия вид. Посочените дози са дневни. Преди употреба трябва да се разклати.

Котки:
До 5 кг: 2 мл;
От 5 до 10 кг: 4 мл.

Кучета:
До 5 кг: 2 мл
От 5 до 10 кг: 4 мл.
От 10 до 20 кг: 8 мл.
От 10 кг: 10 мл

Порове, зайци, гризачи, влечуги: 0,4 ml/kg тегло, разделени на два приема.

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ

Те не са намерени.

Pharmadiet, Daforte

  1. Daforte
  2. гел срещу остра диария
  3. кучета и котки

Допълнителна информация

Бранд

Животно

, ,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Daforte, орален гел срещу остра и хронична диария, 50 мл”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *