Dermoscent

Dermoscent KERAVITA, за кожа и козина, 30таб.

лв.29,80

Keravita възстановява блясъка и жизнеността на козината на кучетата и котките. Подсилва ноктите и помага за намаляване на загубата на козина. Със своите вкусни, дъвчащи и лесно делими таблетки, Keravita е много лесна за използване

Сравни

Описание

Dermoscent KERAVITA, за кожа и козина, 30таб.

Керавита за кучета и котки

Основана на три активни съставки; фитокератин, бамбуков екстракт и олиго-витаминен комплекс. Keravita възстановява блясъка и жизнеността на козината на кучетата и котките. Подсилва ноктите и помага за намаляване на загубата на козина. Със своите вкусни, дъвчащи и лесно делими таблетки, Keravita е много лесна за използване. Keravita е в съответствие с диетата на животното, тъй като съдържа по-малко от 3 килокалории на таблетка.

Указания за употреба: Давайте веднъж дневно, според теглото на животното, като следвате препоръките за употреба по-долу. За да постигнете оптимален резултат, препоръчваме Ви да използвате Keravita® редовно и непрекъснато. Вкусните и дъвчащи таблетки могат да се дават отделно или лесно да се смесват с обикновена храна.

0-10 кг: ½ таблетка на ден

10-20 кг: таблетка на ден

20-40 кг: 2 таблетки на ден

Съставки на Dermoscent KERAVITA, за кожа и козина:

Keravita съдържа фитокератин (кератин от естествен произход, извлечен от пшеница и просо). Богат е на серни аминокиселини (цистин и метионин), за целенасочен ефект върху структурата на космите и ноктите. Кератинът е протеин и естествена съставка на космите и ноктите. Keravita съдържа и бамбук, богат на силициев диоксид с реминерализиращи свойства, както и подхранващ витаминен комплекс (витамини В5, В8 (биотин), В3, В6 и Е), комбинирани с микроелемент цинк.

Съвети:

  • Keravita е от важна помощ в периодите на линене или през цялата година. За животни, отглеждани в трудни условия на околната среда (атмосфера с високи температури, стрес и др.)
  • Keravita се препоръчва след период на бременност / кърмене за възстановяване на качеството на козината и ноктите, които страдат от увреждане или девитализация, загубана на блясък и др.
  • Keravita е идеалният продукт за подготовка за състезания и изложби
  • Keravita е напълно приложима в случаи, в които се наблюдава прекомерна загуба на коса или увреждане на косъма: дефицит, например причинен от хранителен дисбаланс, химиотерапия, кожни заболявания, съпроводени със сърбеж (накъсана козина поради прекомерно разчесване / близане) и др.

Ефикасност: Извършените тестове са установили отличната вкусови качества на Keravita: 89% от кучетата и 83% от котките спонтанно са изяли Keravita таблетките. Освен това качествата на Keravita са оценени от група от 20 собственици на кучета / котки.Процент на удовлетворение

Кучета Котки
Обща оценка: 85% Обща оценка: 85%
Бласък на козината: 94% Бласък на козината: 94%
Жизненост на козината: 90% Жизненост на козината: 90%
Заздравени нокти: 81% Заздравени нокти: 81%
Лекота на употреба: 90% Лекота на употреба: 90%

 

Опаковка: 30 таблетки

Dermoscent KERAVITA, за кожа и козина, 30таб.

Допълнителна информация

Бранд

Животно

,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Dermoscent KERAVITA, за кожа и козина, 30таб.”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *