Diafarm

Diafarm Dialactu, при екзокринна панкреатична недостатъчност, 100ml

лв.21,50

Digestive Dialactu – Хранителна добавка за кучета и котки – използва се при екзокринна панкреатична недостатъчност и храносмилателни разстройства.  Помага добре при запек.

Спомага за свързването на водата в червата, увеличавайки обема на червата, като по този начин нормализира изхождането и предотвратява запека

Сравни

Описание

Diafarm Dialactu, при екзокринна панкреатична недостатъчност, 100ml

Описание

Допълваща храна за кучета и котки. Може да се използва при смущения в стомашно-чревната система, като отпуснат стомах. Съдържа лактулоза и декстроза, които осигуряват енергия, електролити за поддържане на течности и солевия баланс за нормализиране на движенията на червата.

Инструкция

Давайте на животното 3 ml Dialactu на 5 kg телесно тегло. Прилагайте веднъж дневно и за предпочитане сутрин в продължение на 3-12 седмици, но през целия живот в случай на хронична панкреатична недостатъчност.

Поставете канюла за еднократна употреба върху инжектора и я напълнете с необходимото количество Dialactu. Прилагайте перорално директно в устата или смесете с храната. Консултирайте се с ветеринарен лекар преди употреба.

Diafarm Dialactu, при екзокринна панкреатична недостатъчност, 100ml

  1. Diafarm Dialactu
  2. при екзокринна панкреатична недостатъчност
  3. за куче и котка

Допълнителна информация

Бранд

Животно

,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Diafarm Dialactu, при екзокринна панкреатична недостатъчност, 100ml”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *