Chemical Iberica

Digestolac Plus, при стомашни проблеми

лв.25,00лв.29,00

Digestolac Plus е хранителна добавка, която е специално създадена за насърчаване на стомашната и чревната стабилност, с цел да улесни храносмилането при кучета и котки.

 

Сравни

Описание

Digestolac Plus, при стомашни проблеми

Digestolac Plus: Насърчаване на здравето на храносмилателната система на вашите домашни любимци

Digestolac Plus е хранителна добавка, която е специално създадена за насърчаване на стомашната и чревната стабилност, с цел да улесни храносмилането при кучета и котки. Този продукт е удобно решение за собствениците на домашни любимци, които искат да поддържат здравето на храносмилателната система на своите космати другари по ефективен и лесен начин.

Ключови съставки за здраве на храносмилането

Digestolac Plus съдържа внимателно балансирана комбинация от активни съставки, които играят важна роля в поддържането на храносмилателното здраве на вашите домашни любимци:

 • Сорбитол
 • Растителен глицерин
 • лайка
 • Пектин
 • Алое вера
 • Хондроитин сулфат
 • N-ацетил D-глюкозамин
 • Натриев хиалуронат
 • Лактоферин

Добавки на мл

Ароматизатори: глицин (2b17034) 5 mg.
Консервант: калиев сорбат (1k202) 1 mg.

Инструкции за употреба и дозировка на Digestolac Plus, при стомашни проблеми

Digestolac Plus ГЕЛ е лесен за приложение, изисква само перорално приложение 30-45 минути преди хранене или прием на лекарства. Препоръчителната доза е 1 ml на 5 kg тегло, както за кучета, така и за котки.

Всяка таблетка Digestolac Plus съдържа и добавки, като глицин и калиев сорбат, които допринасят за вкуса и запазването на продукта. Препоръчителният начин на приложение е таблетките да се приемат 30-45 минути преди прием на храна или медикаменти. Дозата варира в зависимост от теглото на кучето:

Кучета и кученца с тегло до 20 kg трябва да получават 1 таблетка.
Кучета с тегло над 20 kg трябва да получават 2 таблетки.

ОПАКОВКИ

Този продукт се предлага в две практически презентации:

 • ГЕЛ от 30 ml: Всеки контейнер се доставя с перфорирана капачка и дозираща спринцовка, която улеснява прецизното приложение на гела. Това прави Digestolac Plus Oral Gel идеален за домашна и клинична употреба.
 • Опаковка от 20 овкусени таблетки

Накратко, Digestolac Pluе ефективно и удобно решение за подобряване на здравето на храносмилателната система на вашите домашни любимци, с балансирана формула от ключови съставки, които работят заедно, за да поддържат храносмилането и комфорта на вашите космати другари. Не забравяйте да разклатите преди употреба и следвайте препоръките за дозиране.

Digestolac Plus, при стомашни проблеми

Допълнителна информация

Бранд

Животно

,

Опаковка от

, ,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Digestolac Plus, при стомашни проблеми”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *