Purina Pro Plan NF St/Ox Renal Function, Храна за котки с хронична бъбречна недостатъчност

лв.12,50лв.36,30

Сравни
Код: Няма Категории: ,

Описание

Пълноценна суха храна разработена за котки с хронична бъбречна недостатъчност.

Храната подпомага бъбречната функция при котките с хронична бъбречна недостатъчност чрез ограничени количества висококачествен протеин и ограничени нива на фосфор. Храната е обогатена и с омега-3 Мастни киселини, за да се сведе до минимум повишеното кръвно налягане в бъбреците.

Хроничната бъбречна недостатъчност е едно от най-честите заболявания при по-възрастните котки. Рискът от развиването му при котки на възраст над 10 години се увеличава приблизително 4-5 пъти, а рискът при котки над 15-годишна възраст се увеличава приблизително 20 пъти.

Това е храна за котки, диагностицирани с бъбречни заболявания – и винаги трябва да се консумира под наблюдение от ветеринарния лекар. Не е подходяща за котки, които се нуждаят от висок прием на белтъчини или фосфор, такива са например бременните котки, както и малките котенца.

Ограничение на диетичен фосфат за забавяне прогресията на ХБН и намаляване на риска от вторичен хиперпаратиреоидизъм до минимум.

Ограничено количество, но висококачествени протеини, за да се сведе до минимум образуването на уремични токсини – клинично предимство при ХБН.

Ограничено количество, но висококачествени протеини, за да се сведе до минимум образуването на уремични токсини – клинично предимство при ХБН.

​​Висока апетитност, за да се постигне висока приемственост от пациента, съществено важна за дългосрочния диетичен режим при ХБН.

​​Висока апетитност, за да се постигне висока приемственост от пациента, съществено важна за дългосрочния диетичен режим при ХБН.

Имай предвид, че PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS е хранителна подкрепа за котки с изброените проблеми и не изключва медицинско лечение. В периода на консумация на храната домашният ти любимец трябва да е под медицинско наблюдение.

Какво е теглото на твоето коте?

Котка в зряла възраст

Тегло (kg) Само суха храна g / на ден Мокра+суха храна комбинирано Мокра храна /на ден Мокра+суха храна комбинирано g /на ден Пауч+суха храна комбинирано Пауч /на ден Пауч+суха храна комбинирано g /на ден
33 1/3 10 1 15
2 65 1/2 30 3 10
4 100 1 30 4 25
6 135 1 65 6 20
8 135
>8 За всеки допълнителен килограм телесно тегло добави още 15g

Постепенният преход към нова храна може да бъде особено полезен при котки с CRF. Котките с CRF, които са анорексични, трябва да бъдат проверени за гадене и уремичен гастрит. Затоплянето на продукта до стайна температура може да подобри вкуса му за котки с проблемен апетит.

Когато се отнася до адекватен прием на течности, препоръчва се мокра формула PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS NF St / Ox Renal Function ™. Котки с хронична бъбречна недостатъчност трябва да се хранят с Feline NF St/Ox Renal Function цял живот.

Царевица*, ориз*, соево брашно*, пшенично брашно*, царевично глутеново брашно*, животинска мазнина, пшенично глутеново брашно*, хидролизат*, яйчен прах*, грахови влакна, каша от цвекло на прах, дехидратиран птичи протеин*, минерали, рибено масло, мая. * Източници на протеини.

FELINE NF St/Ox RENAL FUNCTION

КЛЮЧОВИ ХРАНИТЕЛНИ ВЕЩЕСТВА Суха храна
Влажност 6.5%
Протеини 26%
Съдържание на мазнини 12%
– Омега-6 мастни киселини 1.28%
– Омега-3 мастни киселини 0.37%
Въглехидрати 48%
Хранителни влакнини 3%
Калций 0.6%
Фосфор 0.5%
Калий 0.8%
Натрий 0.2%
Таурин 1500 mg/kg
Витамин E 550 mg/kg
Енергийна стойност (ME)1 3.6 kcal/g

Допълнителна информация

Опаковка от

,

Бранд

Животно

котка кг:

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Purina Pro Plan NF St/Ox Renal Function, Храна за котки с хронична бъбречна недостатъчност”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *