SANIMED Weight reduction, Храна за котки с наднормено тегло

лв.33,40лв.83,80

Сравни

Описание

SANIMED Weight reduction, Храна за котки с наднормено тегло

Ако котката ви е с наднормено тегло и има склонност към затлъстяване, подходяща диета може да може да гарантира, че котката ви ще достигне идеалното тегло/или ще го поддържа. Също така, SANIMED Weight Reduction подкрепя здравето на вашата котка като повлиява пикочните камъни, ставни проблеми (остеоартрит), диабет.

SANIMED Weight Reduction

• Подпомага намаляването на тегло и създава чувство за ситост чрез комбинацията от ниско съдържание на мазнини, високо ниво на сурови фибри и нисото съдържание на калории.
•   Подпомага запазването на мускулна маса, благодарение на допълнителните протеини
•   Стимулира разграждането на мазнини, тъй като е обогатена с L-карнитин
SANIMED Anti-Struvite е достъпен като пълноценна суха храна, както и като мека храна в паучове и може да я давате докато вашият любимец достигне желаното. Двете храни са ефективно имат подобен състав и са напълно взаимно заменими. След това, ако решите, може да се върнете с изхранване на SANIMED Health food.

Диабет

SANIMED Weight Reduction съдържа голямо количество от сурови фибри, в допълнение към висококачествения протеин и ниското съдържание на въглехидрати. От тук нивата на кръвната захар се контролират по-лесно.  За това е важно дневните дози инсулин да са адаптирани към използването на SANIMED Weight Reduction.

SANIMED Weight reduction, Храна за котки с наднормено тегло

Допълнителна информация

Бранд

Животно

Опаковка от

,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “SANIMED Weight reduction, Храна за котки с наднормено тегло”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *