Treatsy

Treatsy Skin and Coat, за красива козина и кожа, 90 гр

лв.95,00

Подобрява заздравяването на рани.
Намалява сърбежа и козинопада. Осигурява здрава кожа и лъскава, мека и копринена козина.

Съдържа висока концентрация на научно доказани активни съставки.

Сравни
Код: TCC03 Категории: ,

Описание

Предимства

Treatsy Skin and Coat, за красива козина и кожа, 90 гр

Treatsy Skin and Coat - 2

  • 120 лакомства във формата на мишка
  • За всички възрасти
  • Формулиран от ветеринарен диетолог
  • С Пиле и риба
  • 100% и безкрайно рециклируема опаковка
  • Произведено в Европейския съюз

Предимства на Treatsy Skin and Coat

Аминокиселини

Структурата на козината се състои главно от кератин (протеин), образуван от аминокиселини. Аминокиселините метионин и фенилаланин са от съществено значение за поддържане на цвета на козината.

Витамини А, В и Е

Вит А е от съществено значение за кератинизацията. Вит Е (антиоксидант) спомага за стабилността на клетъчната мембрана. Витамините от група В, като биотин [B8], рибофлавин [B2], ниацин [B3] и пиридоксин [B6] са от съществено значение за поддържането на здрава кожа.

Омега-3 – EPA и DHA

Заедно с витамин Е (естествен антиоксидант) Омега-3, EPA и DHA помагат за намаляване на възпалението на кожата.

Минерали

Минералите, присъстващи в нашата формула, като цинк, играят важна роля за имунната система и възстановяването на кожата.

Знаеше ли?

„В Европа около 12% от котешката популация страда от кожни заболявания. Това представлява около 15 милиона котки! »

Най чести проблеми със кожата и козината на котките

Благодарение на Treatsy Skin & Coat можете лесно да подхраните кожата на вашата котка, да укрепите кожната й бариера и да й придадете лъскава козина!

Treatsy Skin and Coat, за красива козина и кожа- 8

Кожата е най-големият орган в тялото и следователно представлява първата линия на защита срещу външни агресии като цветен прашец, паразити и рани. (….)
Прочетете още
С Трейтси

Как работи Treatsy Skin and Coat, за красива козина и кожа?

Treatsy Skin & Coat за котки е силно концентриран в научно доказани активни съставки, за да подобри блясъка и мекотата на козината на вашата котка и да помогне за възстановяването и укрепването на кожата им. Съдържа хранителните вещества, от които вашата котка се нуждае, за да намали възпалението на кожата, да укрепи кожната бариера и да насърчи растежа на косата.

Как работи Treatsy Skin and Coat, за красива козина и кожа

1 – Омега-3 мастни киселини: заедно с антиоксиданти като витамин Е, Омега-3, EPA и DHA помагат за намаляване на възпалението на кожата, което може да е симптом на кожно заболяване или което може да е резултат от многократно чесане и хапане.

2 – Аминокиселини: те са изключително важни, защото допринасят за доброто здраве, оцветяването и възстановяването на косата. Например, съдържащи сяра аминокиселини като метионин изграждат кератин, съществена съставка на клетъчния слой на епидермиса и косата.

Фенилаланинът е от съществено значение за котки с черна или светлобежова козина (светло жълтеникаво-бежова): ако приемът е твърде нисък, козината често почервенява или става матова.

3 – Витамини: витамините, особено тези от група В, играят решаваща роля в обновяването на кожата и косата при котките. Например биотинът, наричан още витамин В7, помага за намаляване на косопада.

4 – Минерали: няколко минерала са от съществено значение за здравето и външния вид на козината на вашата котка. Цинкът е важен за регулирането на много аспекти на метаболизма, включително поддържането на здрава кожа и козина.

Той позволява поддържането на целостта на епидермиса и трябва да бъде осигурен в достатъчни количества, за да осигури обновяването на кожата. Манганът също е много важен минерал; той е от съществено значение за метаболизма на аминокиселините и следователно насърчава здрава кожа и красива козина.

Състав на Как работи Treatsy Skin and Coat, за красива козина и кожа

За още по-всеобхватна и ефективна подкрепа, препоръчваме да комбинирате тези дъвчащи продукти с нашето масло за кожа и козина Treatsy, специално формулирано за укрепване на кожната бариера и разкрасяване на козината на вашата котка.

Ръководство за хранене

Всяко лакомство е с ширина около 0,6 cm и височина 1,2 cm и тежи 0,75 g.

4 лакомства на ден

Дневна дажба на Treatsy Skin and Coat

Допълваща храна за котки
Състав за 1 лакомство
съставки:

пиле 5%, риба 35%, картофи, глицерин, рибено масло, тапиока, червена боровинка
добавки:

Витамини (mg/kg): витамин E [3a700i] (1875), биотин [3a880] (150), витамин B1, витамин B2, калциев D-пантотенат (3a841), витамин B6, витамин B12, ниацинамид, фолиева киселина.

Минерали / микроелементи (mg/kg): манган [3b506] (300), цинк [3b607] (3750).

Аминокиселини: L-изолевцин, L-хистидин, L-лизин, DL-метионин, L-треонин, L-триптофан, L-валин, L-фенилаланин, L-аргинин.
Аналитични съставки:

протеин (35,79%), сурови мазнини (14,61%), сурови влакнини (9,19%), сурова пепел (1,60%), натрий (0%), Омега-3 (3,12%) , EPA (1,84%), DHA (1,28%)

Treatsy Skin and Coat, за красива козина и кожа, 90 гр

Допълнителна информация

Бранд

Животно

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Treatsy Skin and Coat, за красива козина и кожа, 90 гр”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *