Vetfood Profesional

Vetfood, Amylactiv Balance, пребиотик, 30 капсули

лв.31,20

Изчерпан

Описание

Vetfood, Amylactiv Balance, пребиотик, 30 капсули

 

Amylactiv Balance съдържа три храносмилателни ензима: липаза, амилаза, бромелаин и инулин – пребиотик, който подпомага активността на положителната чревна микрофлора.

Предимства:

Благодарение на оптималната комбинация от вещества, продуктът ефективно подпомага храносмилателния тракт, особено храносмилането и усвояването на хранителните вещества (протеини, мазнини и въглехидрати). Поддържането на правилното ниво на храносмилане на хранителните вещества позволява по-бързо регенериране на чревните въси и дълготрайно здраве на животното. Amylactiv Balance е под формата на отваряеми капсули, чието съдържание, благодарение на използваната технология за микрокапсулиране, не се дезактивира при киселинното pH на стомаха. Съдържащата се част от храносмилателните ензими в продукта се препоръчва за употреба при малки животни. Като помощно средство при храносмилателни разстройства на кучета от големи и гигантски породи, ние предлагаме да използвате Amylactiv Digest.

 

Състав:

целулоза (черупка), екстракт от ананас (130 единици бромелаин/капсула), инулин, магнезиев стеарат

Технологични добавки: микрокристална целулоза

Сензорни добавки: титанов диоксид (обвивка) ЗООТЕХНИЧЕСКИ ДОБАВКИ на 1 кг: липаза 4 300 000 единици, амилаза 3 230 000 единици.

Аналитични съставки: суров протеин 30,6%, сурови фибри 37,7%, сурови мазнини 3,7%, сурова пепел 1,5%

 

Приложение:

Ежедневно се препоръчва да се приемат следните количества от продукта 30 минути преди хранене в зависимост от теглото на животното:

<10 кг – 1 капсула

10-25 кг – 2 капсули

> 25 кг – 3 капсули

 

Ако е необходимо, можете да отворите капсулата и да смесите съдържанието й с любимия деликатес. Ако диетата се основава само на суха храна, тя трябва да бъде леко навлажнена, така че съдържанието на капсулата да прилепне към храната и да може да бъде изядено от животното.

 

Vetfood, Amylactiv Balance, пребиотик, 30 капсули

Допълнителна информация

Бранд

Животно

,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Vetfood, Amylactiv Balance, пребиотик, 30 капсули”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *