Vets Best

Vets Best, Dental Powder Cat, дентална пудра за котки, с водорасли и Спирулина, 45гр

лв.19,40

Сравни
Категории: ,

Описание

Vets Best, Dental Powder Cat, дентална пудра за котки, с водорасли и Спирулина, 45гр

Дентална пудра за котки Vet’s Best е напълно натурален продукт за поддържане на безупречната устна хигиена на котките у дома. Препоръчва се за писани над 12-седмична възраст. Имайте предвид обаче, че безопасността при употреба при бременни животни не е изследвана.

Дентална пудра за котки Vet’s Best съдържа кафяви водорасли и спирулина и е без никакви изкуствени добавки. Тя почиства чудесно зъбите и поддържа дъха свеж.

 

Употреба: Веднъж дневно, може да се разпръсква върху консервирана или суха храна. За да свикне вашата котка с вкуса на пудрата, започнете с малко количество от нея, като увеличавате постепенно.

Съдържание: кафяви водорасли, спирулина, бирена мая

 

Внимание: Безопасността при употреба при бременни животни не е доказана. Винаги осигурявайте прясна питейна вода. Дръжте далеч от деца. Не е за човешка консумация. Не се препоръчва на животни с проблем на щитовидната жлеза без консултация с ветеринарен лекар. Съхранявайте на сухо място, при температура до 25 градуса, далеч от слънчева светлина.

 

За Vet’s Best:

35 години опит – формули създавани от ветеринари

За хора, които поставят здравето и благосъстоянието на своите домашни любимци над всичко друго, Vet’s Best е грижа за цялото тяло, посветена на оптимизирането на мощен баланс между ветеринарната наука и естествените, растителни съставки, така че собствениците на домашни любимци никога да не трябва да избират между ефективност и безопасност, когато избират най-доброто за техния домашен любимец.

 

Уелнес и грижа

От добавки и шампоани до грижа за зъбите и ушите, Vet’s Best ви предлага подходящи за домашни любимци уелнес решения, направени с най-висококачествени съставки.

 

Vets Best, Dental Powder Cat, дентална пудра за котки, с водорасли и Спирулина, 45гр

Допълнителна информация

Бранд

Животно

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Vets Best, Dental Powder Cat, дентална пудра за котки, с водорасли и Спирулина, 45гр”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *