Virbac Adult Neutered, храна за кастрирани котки, със сьомга

лв.72,90лв.126,00

Veterinary HPM Adult Neutered & Entire храна е предназначена за кастрирани  или некастрирани котки на възраст от 1 година. Той отговаря на хранителните нужди на месоядните животни и помага за поддържането на котката в добро здраве.

Сравни
Код: VBANEC Категории: ,

Описание

Virbac Adult Neutered, със сьомга

Защо да изберете Virbac Adult Neutered, храна за кастрирани котки?

Заседналият начин на живот предразполага възрастната котка към наднормено тегло, независимо дали е стерилизирана или непокътната. Следователно се нуждае от специфична диета, която трябва да отговаря и на нуждите му от месоядни животни, като е богата по-специално на животински протеини.

Veterinary HPM Adult Neutered & Entire храна е предназначена за кастрирани  или некастрирани котки на възраст от 1 година.

Той отговаря на хранителните нужди на месоядните животни и помага за поддържането на котката в добро здраве, наред с други неща чрез:

  • контрол на теглото
  • подкрепа на урината
  • поддържане на бъбречната функция
  • и контрол на зъбния камък

Предимствата на продукта:

Контрол на теглото: Оптимизираният енергиен баланс допринася за поддържане на здравословно тегло с идеално състояние на тялото (съотношение чиста маса/мастна маса). Добавката на L-карнитин помага за запазване на мускулната маса и ограничава отлагането на мастна тъкан.

Здраве на урината: Богатството на животински протеини стимулира пиенето, увеличава обема на урината и допринася за стабилизирането на pH за добро здраве на урината. Добавката с листа от артишок (източник на цинарин) помага за разреждане на урината. Добавянето на хитозан, хелатор на храносмилателния фосфор, ограничава отделянето му с урината.

Поддържане на бъбречната функция: Богатството на протеини допринася за ефективното обновяване на водата в организма. Контролираният прием на фосфор помага за поддържане на здравето на бъбреците.

Контрол на зъбния камък: Добавката с тринатриев монофосфат на аскорбинова киселина ограничава образуването на зъбна плака и зъбен камък и допринася за оралното здраве.

Красота на кожата и козината: Богатството на животински протеини, източници на серни аминокиселини и балансът на есенциалните омега-6 и омега-3 мастни киселини допринасят за бариерната функция на епидермиса и се намесват в качеството на мастните секрети за блясък и красотата на козината.

Висока храносмилателна толерантност: Ниското ниво на нишесте насърчава добра храносмилателна толерантност. Изборът на неразтворими и разтворими диетични фибри (пребиотици) и добавки с лактобацили (пробиотици) помагат за регулиране на чревния транзит и допринасят за баланса на храносмилателната флора. Добавката с монтморилонит допринася за защитата на храносмилателната лигавица и образуването на добре оформени изпражнения с слаб мирис.

Други предимства:

  • Нисък гликемичен индекс
  • Богат на протеини
  • апетит
  • Произведено във Франция
  • Растителни суровини от не-ГМО култури
  • Научно доказана ефективност

Какво съдържа Virbac Adult Neutered, храна за кастрирани котки?

Дехидратирани протеини от свинско и птиче месо, картофено нишесте (мин. 4%), животински мазнини, хидролизирани протеини от свинско и птиче месо, грах, минерали, люспи от боб, дехидратиран протеин от сьомга (мин. 4%), ориз (мин. 4%), лигноцелулоза , ленено семе, пулп от цвекло, бирена мая, фибри от псилиум (Plantago (L.) spp.), фрукто-олигозахариди, хидролизат от ракообразни (източник на хитозан), хондроитин сулфат, Lactobacillus acidophilus.

ВЕТЕРИНАРНИТЕ HPM формули не съдържат изкуствени аромати или оцветители.

Аналитични съставки (% от суровината):

Влажност 5,5%
Протеин 44%
Съотношение животински/растителен протеин 91/09
Мазнини 16%
Минерални материали 8,5%
Сурови фибри 6%
ENA * 20%
Нишесте – намерете 13,5%
Калций 1,3%
Фосфор 1,1%
Натрий 0,7%
Омега-6 2,8%
Омега-3 0,8%

Витамин А 17 000 IU/kg
Витамин D3 1700 IU/kg
Витамин Е 610 mg/kg
Витамин К3 0,22 mg/kg
Витамин B1 11,2 mg/kg
Витамин B2 8 mg/kg
Витамин B3 113,4 mg/kg
Витамин B5 14,5 mg/kg
Витамин B6 7,6 mg/kg
Витамин B8 0,15 mg/kg
Витамин B9 1,9 mg/kg
Витамин B12 0,046 mg/kg
Холин 1,760 mg/kg
Таурин 2,460 mg/kg
Мед 12 mg/kg
Йод 0,4 mg/kg
Цинк 110 mg/kg

Функционални съставки:

Бентонит 0,5%
Lactobacillus acidophilus пастьоризиран 7 mg/kg
L-карнитин 540 mg/kg
Пентанатриев трифосфат 0,35%
Хитозан 800 mg/kg

Какво означава „HPM“?

HPM означава Hyper-Premium, Virbac позиционира своята марка на най-високо ниво по отношение на качество на съставките и хранителен баланс.

Каква е концепцията на новата гама HPM?

С Veterinary HPM Virbac иска да се доближи максимално до нуждите и предпочитанията на кучетата и котките. Кучетата и котките са месоядни, така че се нуждаят от много протеини и малко въглехидрати. Протеинът осигурява много ползи за здравето. Концепцията LC-HP (ниско съдържание на въглехидрати – високо съдържание на протеини), ниско съдържание на въглехидрати и богато на протеини.

Какви са съставките в тази гама?

За източници на животински протеин има свинско и птиче месо.
Източници на въглехидрати са картофите, оризът и грахът.

Къде се произвеждат храните от гамата HPM?

Гамата HPM се произвежда и пакетира в Южна Франция във Virbac Nutrition във Вовер (Камарг).
Тези храни идват от експертиза, посветена на храненето на кучета и котки, за да отговорят на изискванията на собствениците по отношение на качество, проследимост и безопасност на храните.

ДНЕВНА ДАЖБА

 

Дневна дажба на Virbac Adult Neutered, храна за кастрирани котки, със сьомга
Дневна дажба на Virbac Adult Neutered, храна за кастрирани котки, със сьомга

 

Допълнителна информация

Опаковка от

,

Бранд

Животно

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Virbac Adult Neutered, храна за кастрирани котки, със сьомга”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *