Vitoftal Lutein Plus, за здрави очи, 50 мл

лв.69,30

Vitoftal Lutein 50 ml Eye Health Supplement е допълваща храна на базата на лутеин, зеаксантин, астаксантин, ликопен, транс-ресвератрол, DHA (докозахексаенова киселина), EPA (ейкозапентаенова киселина), коензим Q10, EGCG (епигалокатехин галат), таурин, цинк, Мед, витамини А, Е и С, селен и витамини от група В, важни за здравето на очите.

Сравни
Код: PDVVLP50 Категории: , ,

Описание

Предимства

Нашите кучета и котки не избягват проблеми с очите. От тези, причинени от стареенето, до тези, създадени от инфекция. Има и дегенеративни процеси на ретината или лещата или неуспехи в оптичния нерв. Затова ние предлагаме Vitoftal Lutein Plus, за здрави очи

Vitoftal Lutein 50 ml Eye Health Supplement е допълваща храна на базата на лутеин, зеаксантин, астаксантин, ликопен, транс-ресвератрол, DHA (докозахексаенова киселина), EPA (ейкозапентаенова киселина), коензим Q10, EGCG (епигалокатехин галат), таурин, цинк, Мед, витамини А, Е и С, селен и витамини от група В, важни за здравето на очите.

Всички те са хранителни вещества, необходими за правилното функциониране на окото и зрението. В този случай и ние ще наречем тези дози хранителни добавки. Това е използването на хранителни вещества за постигане на терапевтичен ефект. Pharmadiet Laboratories са световни лидери в използването на хранителни добавки за множество ситуации и симптоми.

Активни съставки на Vitoftal Lutein Plus, за здрави очи

Видяхме пълния състав, виждайки ефекта на всеки от компонентите му, ще ни е по-ясно защо имаме работа с една страхотна добавка.

Лутеинът и зеаксантинът са каротеноиди, присъстващи в ретината и лещата. Те предпазват фоторецепторите, като абсорбират и филтрират вредния компонент на светлинното лъчение. Така те предпазват ретината от оксидативен стрес, свързан с физиологичните процеси и процесите на стареене.

Астаксантинът е каротеноид с антиоксидантен капацитет 300 пъти по-мощен от лутеина.

Ликопенът е каротеноид, присъстващ в цилиарното тяло и пигментния епител на ретината. Действа като антиоксидант, елиминирайки свободните радикали от очния метаболизъм.

Транс-ресвератролът предпазва очните тъкани от необичайно образуване на нови съдове. Това е процес, който може да засегне ретината и хороидеята и е свързан със слепота.

DHA е полиненаситената мастна киселина, чийто дефицит е свързан с намалена зрителна острота. EPA е предшественик на неговия синтез.

Коензим Q10 действа като протектор на зрителния нерв.

EGCG има мощно антиоксидантно, противовъзпалително и невропротективно действие.

Тауринът е основна аминокиселина за котките и е необходим за поддържането на нормалната структура и функция на ретината. Недостигът му причинява сериозни увреждания на ретината.

Цинкът и медта са основни компоненти на цитоплазмената супероксид дисмутаза (SOD), една от основните ензимни системи, които неутрализират свободните радикали, които се произвеждат в резултат на енергийния метаболизъм и излагането на светлина.

Витамини А, Е и С и селен предпазват клетките от увреждане, причинено от свободните радикали. Витамините от група В са от съществено значение за нервната дейност, разбира се и за зрителната дейност.

Vitoftal Lutein Plus, за здрави очи е показана за:

  • Адювантна терапия при дегенеративни заболявания на ретината и лещата.
  • Като защита на тъканите срещу фотооксидативен стрес, свързан с различни очни заболявания.
  • Като защита срещу аберантна неоваскуларизация, свързана със слепота и засягаща ретината и хороидеята.
  • Като защита на зрителния нерв.

Vitoftal Lutein 50 ml Eye Health Supplement се предлага в опаковки от 50 ml с бутон за дозиране.

СЪСТАВ

Лутеин, астаксантин, транс-ресвератрол, коензим Q10, витамин А, витамин Е, селен, таурин, витамин В2, витамин В5, зеаксантин, ликопен, омега 3 (DHA+EPA), епигалокатехин галат, витамин С, цинк, мед, витамин В1, витамин В6.

НАЧИН НА ИЗПОЛЗВАНЕ

Дозите са различни за кучета и котки. Може да се приема директно или смесен с обикновена храна.

Дозировка за котки: До 5 кг, 1 натискане на ден. Повече от 5 кг, 2 натискания.

Дозировка за кучета:

До 5 кг: 1 натискане на ден.

5-10 кг: 2 натискания на ден.

10-15 кг: 3 натискания на ден.

15-20 кг: 4 натискания на ден.

20-25 кг: 5 натискания на ден.

25-30 кг: 6 натискания на ден.

30-35 кг: 7 натискания на ден.

Повече от 35 кг: 8 натискания на ден.

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ

не са намерени.

Vitoftal Lutein Plus, за здрави очи, 50 мл

Допълнителна информация

Бранд

Животно

,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Vitoftal Lutein Plus, за здрави очи, 50 мл”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *