Успокоително за кучета, котки, Vetoquinol Zylkene, 10 таблетки

лв.15,00лв.40,00

Zylkene е добавка за поведение, която помага на кучетата и котките да се отпуснат, да се адаптират към нови места или да се справят с предизвикателни ситуации – без да ги прави сънливи.

Сравни
Код: VQZYL Категории: , ,

Описание

Vetoquinol Zylkene

Животът на домашния любимец е пълен с нови хора, нови ситуации и нови предизвикателства. Със Успокоително за кучета, котки, Vetoquinol Zylkene домашните любимци могат да намерят баланс, когато животът стане напрегнат.

Zylkene е добавка за поведение, която помага на кучетата и котките да се отпуснат, да се адаптират към нови места или да се справят с предизвикателни ситуации – без да ги прави сънливи.

Zylkene е:

Клинично доказано помага за облекчаване на стреса без странични ефекти на сънливост
Препоръчва се ветеринарен лекар, за да помогне на домашни любимци да се справят с предизвикателни ситуации като гръмотевични бури, пътуване с кола, раздяла и други
Направен от естествени съставки, които са лесни за чувствителни стомаси с формула без лактоза и консерванти
Единствената марка, която съдържа алфа-казозепин, естествен млечен протеин, открит в кравето мляко

Кога да използвате Zylkene:

Нови места. Независимо дали домашен любимец посещава фризьора, ветеринаря или се мести в нов дом, Zylkene може да му помогне да остане спокоен, докато се адаптира към новата среда. Клинично доказано е, че помага на домашни любимци да се справят с предизвикателни ситуации без странични ефекти на сънливост.
Нови ситуации. Фойерверки, гръмотевични бури и пътуване: малко неща са по-стресиращи за домашните любимци. Ето защо Zylkene е идеалната добавка, която помага на домашните любимци да останат спокойни без седация, което прави новите ситуации по-лесни за тях – и за собствениците.
Нови хора. Идва ли компания? Ново бебе в къщата? Със Zylkene вашите домашни любимци могат спокойно да се приспособят към нови попълнения в семейството — или просто приятели, идващи на гости — без да се стресирате за това.

Zylkene може да се дава цял или отворен по време на хранене и може да се използва за краткосрочна или дългосрочна употреба. Това е идеалната добавка, която помага на домашните любимци да се справят с предизвикателствата на живота.

съставки на Успокоително за кучета, котки, Vetoquinol Zylkene

75 мг
Активни съставки на капсула (0,255 g): Хидролизиран млечен протеин (говежди), осигуряващ алфа-казозепин ………. 75 mg

Неактивни съставки: FD&C blue #1 (капсула), хипромелоза (капсула), магнезиев стеарат, малтодекстрин, титанов диоксид (капсула).

225 мг
Активни съставки на капсула (.250 g) Хидролизиран млечен протеин (говежди), осигуряващ алфа-казозепин ………. 225 mg

Неактивни съставки: FD&C blue #1 (капсула), хипромелоза (капсула), магнезиев стеарат, малтодекстрин, титанов диоксид (капсула).

450 мг
Активни съставки на капсула (0,470 g): Хидролизиран млечен протеин (говежди), осигуряващ алфа-казозепин ………. 450 mg

Неактивни съставки: FD&C blue#1 (капсула), FD&C red #40 (капсула), хипромелоза (капсула), магнезиев стеарат, титанов диоксид (капсула).
Указания за употреба

За краткосрочна употреба: Започнете прилагането на Zylkene 1-2 дни преди очакваното събитие или промяна в околната среда. Някои животни може да се нуждаят от по-ранно приложение (5-7 дни). Приложете Zylkene преди домашният любимец да може да предвиди промяната в средата или събитието.

За продължителна употреба: Прилагайте Zylkene за 1-2 месеца и след това преоценете кучето или котката. На предварително експонирано животно може да отнеме повече време, за да реагира на Zylkene. Асоциирането с програма за промяна на поведението и управление на околната среда може да помогне в тези ситуации.

Zylkene® 75 mg – малки кучета и котки

<5 кг: 1 кап./ 24 часа

5-10 кг: 2 кап./ 24 часа

Zylkene® 225 mg – средни кучета

10-15 кг: 1 кап./ 24 часа

15-30 кг: 2 кап./ 24 часа

Zylkene® 450 mg – големи кучета

15-30 кг: 1 кап./ 24 часа

30-60 кг: 2 кап./ 24 часа

 

Успокоително за кучета, котки, Vetoquinol Zilkene

  • Zilkene
  • Успокоително
  • Vetoquinol

Допълнителна информация

Тегло 0,10 кг
Размери 10 × 5 × 10 см
Бранд

Животно

,

Опаковка от

, , ,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Успокоително за кучета, котки, Vetoquinol Zylkene, 10 таблетки”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *