Храна за кучета, 4Vets Joint Mobility, За здрави стави, 400гр

лв.6,30лв.67,20

4Vets Joint Mobility – беззърнеста мокра ветеринарна диета за кучета, препоръчвана за пациенти, страдащи от ставни заболявания.

Диетата за подвижност на ставите използва едновременно хондроитин и глюкозамин, като се възползва от техния синер същностен ефект.

Сравни

Описание

Храна за кучета 4Vets Joint Mobility, За здрави стави, 400гр

4Vets Joint Mobility – беззърнеста мокра ветеринарна диета за кучета, препоръчвана за пациенти, страдащи от ставни заболявания.

Диетата 4Vets Natural Joint Mobility – Храна за кучета, За здрави ставие:

Висококачествен протеин – храна, базирана на източници на пълноценен животински протеин с ниско съдържание на мазнини. Добавянето на кокоше яйце повишава ограничаващия аминокиселинен фактор до ниво, което гарантира правилните пропорции при използването на всички аминокиселини.

Благодарение на използването на такива източници на протеини е възможно да се осигури правилното съотношение на енергийни и градивни компоненти. Те са необходими за постигане на нормално телесно тегло – основно условие за профилактика и лечение на дегенеративни ставни заболявания.

– Наличието на мастни киселини – получени както от суровини от животински произход (мазнина от сьомга), така и от ленено масло, осигуряват максимално участие на полиненаситени мастни киселини от семействата Омега 3 и Омега 6 в биохимичния контрол на образуването на провъзпалителни цитокини в хрущяла, което го прави по-малко чувствителен към възпалителни процеси.

Ейкозапентаенова киселина (EPA) – наличието на киселината гарантира запазване на физиологичните функции на ставите, чрез специфичното инхибиране на активността на циклооксигеназата (COX-2). Благодарение на това се контролира протичането на възпалителните процеси и проявяващите се аналгетични свойства.

Новозеландска зеленоуста мида – Използването на прахообразни новозеландски миди има положителен ефект върху кучета с остеоартрит и подпомага дегенеративни ставни заболявания при кучета.

Хондроитин сулфат (екстракт от хрущял на акула) и глюкозамин – (дарение от два основни хондропротектора, прави ветеринарната диета Joint Mobility продукт, който при систематична употреба ще помогне за защита на ставите от разграждане и ще повлияе на тяхната регенерация.

Полезни добавки във 4Vets Natural Joint Mobility- Храна за кучета, За здрави стави

Глюкозаминът е градивен елемент от протеогликани, намиращи се в ставния хрущял, влияещи върху подобряването на подвижността на ставите. Хондроитинът има аналгетичен ефект и стабилизира ширината на ставната цепка. Това също е силен противовъзпалителен фактор, инхибира разграждането на хрущяла и стимулира възстановяването му.

Повишава хидратацията на ставата, което допълнително намалява триенето на ставните хрущялни повърхности.Най-богатият източник на хондроитин е хрущялът, включително хрущялът от акула.

Диетата за подвижност на ставите използва едновременно хондроитин и глюкозамин, като се възползва от техния синер същностен ефект.

L-карнитин – осигурява целенасочен и улеснен транспорт на средноверижни мастни киселини до митохондриите, където те се метаболизират. Полученият по този начин липолитичен ефект влияе върху намаляването на телесното тегло.

Суха бирена мая – (източник на пребиотици: мананови олигозахариди и β-глюкани) – имат благоприятен ефект върху бактериалната флора. Дрождите имат висока биологична стойност и поради високото съдържание на витамини от група В. Използването на дрожди в храненето на млади кучета е особено важно, тъй като стимулира широк спектър от имунни реакции.

Юка Мохаве – наличието на тази съставка стимулира храносмилателните функции, усвояването на хранителни вещества от храносмилателния тракт и стимулира неговата перисталтика. Когато се добави към диетата, намалява производството на чревни газове и интензивността на миризмата на изпражненията. В допълнение, сапонините от мояве юка проявяват антибактериална активност. Тя потиска протозойните инфекции, възникващи в червата, а полифенолите имат противовъзпалителни свойства.

семена от псилиум (Plantago psyllium L.) – семената съчетават свойствата на високо разтворими фибри с ниска степен на ферментация в тънките черва, има положителен ефект за подобряване на чревната перисталтика. В допълнение, те имат водосвързващи и гелообразуващи свойства, като по този начин нормализират преминаването на химуса.

Дозировка на 4Vets Joint Mobility

Продължителност на употреба: Първоначална употреба до 3 месеца. Преди употреба или удължаване на срока на употреба се препоръчва консултация с ветеринарен лекар. Препоръчителната дневна доза е посочена в таблицата на опаковката. Кучето винаги трябва да има достъп до прясна вода.

Храна за кучета 4Vets Joint Mobility, За здрави стави, 400гр

  1. Храна за кучета
  2. 4Vets Joint Mobility
  3. За здрави стави

Допълнителна информация

Бранд

Животно

Опаковка от

, ,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Храна за кучета, 4Vets Joint Mobility, За здрави стави, 400гр”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *