Ceva

Douxo S3 Pyo Pads, тампони за кучета и котки, 30 бр

лв.26,50

Douxo S3 Pyo Pads, тампони за кучета и котки, 30 бр

Импрегнирани памучни тампони. Идеален за малки, трудно достъпни райони. Помага за поддържане на баланса на дермалната микрофлора и функциите на бариера на кожата.

Сравни
Код: DXS3PP30 Категории: , ,

Описание

Douxo S3 Pyo Pads

Много нарушители присъстват в околната среда и могат да увредят екосистемата на кожата на вашия домашен любимец (алергени, дразнители и др.). Някои опортюнистични микроби могат да се възползват от отслабената кожна бариера, за да растат прекомерно и да засилят кожните признаци. На помощ идва Douxo S3 Pyo Pads, тампони за кучета и котки

DOUXO S3 PYO са специално формулирани за локална дезинфекция на кожата с дисбаланс на бактерии и/или дрожди, като същевременно успокояват и укрепват кожата на вашия домашен любимец, благодарение на много внимателния подбор на всяка съставка. Тази формула без отмиване осигурява много дълготраен директен контакт с кожата за оптимално действие. Формата на тампони е наистина удобен, можете да го използвате в движение.

В случай на нарушаване на баланса на екосистемата на кожата, потенциално патогенни микроби като бактерии или дрожди Malassezia могат да се размножат и да влошат клиничната картина. Ако имате съмнения за кожна инфекция, не се колебайте да потърсите ветеринарен съвет, за да получите правилната диагноза и решение. Можете да дезинфекцирате кожата на вашия домашен любимец с помощта на DOUXO S3 PYO Pads, за да възстановите баланса на микробиотата.
Размери
DOUXO S3 PYO антисептични почистващи тампони за котки и кучета се предлагат в следните размери:

1 x 30 импрегнирани памучни тампони

Ключови ползи на Douxo S3 Pyo Pads, тампони за кучета и котки

Антибактериални подложки с хлорхексидин за кучета и котки. Бактериите, живеещи на повърхността на кожата, могат да се възползват от увреждането в екосистемата на кожата, за да растат и да предизвикат някои клинични признаци. Клинично е доказано, че антибактериалните тампони DOUXO S3 PYO значително намаляват броя на бактериите след 7 дни ежедневна употреба. Те възстановяват баланса на микробиотата.

Противогъбични подложки с хлорхексидин за кучета и котки – резидентните гъбички по кожата могат да се развият прекомерно в случай на дисфункция на кожната бариера и да причинят дразнене и сърбеж. Клинично е доказано, че противогъбичните тампони DOUXO S3 PYO значително намаляват броя на дрождите след 7 дни след ежедневно приложение, за да възстановят здравата кожа.

Хидратиращи тампони за укрепване на кожната бариера – многократното нанасяне с дезинфекциращи продукти може да изсуши кожата. DOUXO S3 PYO са разработени за ефективна дезинфекция, като същевременно хидратират кожата. Той също така преструктурира увредената кожна бариера, която предпазва вашия домашен любимец от външни агресии.

съставки
Офитрий, хлорхексидин диглюконат 3%, пантенол, пентавитин, хипоалергичен аромат. *По-висока концентрация, отколкото в останалите продукти от гамата.

Как да използвам

Подложки веднъж дневно в продължение на 2-3 седмици

Упътвания

Нанесете внимателно, не изплаквайте. Не нанасяйте ежедневно между пръстите на котките. Избягвайте очите.

  1. DOUXO S3 PYO pads
  2. тампони
  3. кучета и котки

Допълнителна информация

Бранд

Животно

,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Douxo S3 Pyo Pads, тампони за кучета и котки, 30 бр”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *