-15% Off
Chemical Iberica

Globulait, сухо мляко за кучета, 6 x 70 гр

лв.39,60

Globulait Puppies immunoglobulins е допълваща храна, предназначена за малки кученца. Предназначен е за допълване на кърменето. Последното не само, че понякога не е достатъчен източник на хранителни вещества, но дори и да е, не е пречка да не го допълвате и да укрепвате стълбовете на здравето на кученцето.

Сравни
Код: CHIGLD70 Категории: ,

Описание

Globulait, сухо мляко за кучета, 6 x 70 гр

Globulait Puppies добавка за кърмене с хранителни вещества, които предпазват уязвимото стомашно-чревно здраве на кученцето

Globulait Puppies immunoglobulins е допълваща храна, предназначена за малки кученца. Предназначен е за допълване на кърменето. Последното не само, че понякога не е достатъчен източник на хранителни вещества, но дори и да е, не е пречка да не го допълвате и да укрепвате стълбовете на здравето на кученцето.

Например, както знаем, не всички майки могат да осигурят на своите кученца пълноценна лактация в хранително отношение. Понякога котилата са твърде много. В други самата майка не е в оптимално здраве, за да кърми по най-добрия начин.

Но това не са всички причини. Дори да получава адекватно кърмене, кученцето все още е изложено донякъде на здравословни проблеми. Формирането на вашата имунна система или стомашно-чревната система е много деликатно. Някои специфични микроелементи значително подпомагат тяхното формиране и развитие, обогатявайки ползите от кърменето в първия етап от живота.

Ползите от използването на Globulait, сухо мляко за кучета с имуноглобулини

В състава на Globulait Puppies с имуноглобулини откриваме мляко, други съставки с възстановяващи и ободряващи свойства и високоценен яйчен имуноглобулин. С млякото се възползваме от многобройните му хранителни ползи, подпомагайки кърменето. С ободряващи съставки осигуряваме устойчивост и енергия. А с яйчния имуноглобулин, който действа като естествени антитела, ние осигуряваме стимулация на естествените защитни сили, както и защита на храносмилателната система и баланс на чревната микробиота.

Въпреки че е продукт, специално предназначен за кученца, той не трябва да се ограничава само до тях. Ако възрастно животно е слабо или възстановяващо се, приложението му също е много полезно.

Ако в даден момент от живота на кучето прилагането на хранителни добавки е най-необходимо за предотвратяване на здравословни проблеми и стимулиране на потенциала на неговите защитни сили и естествени механизми, това е по време на кърмене.

Подпомагането на развитието на имунната система, храносмилателната система и стабилизирането на полезната чревна микробиота ще позволи на кученцето да намери повече жизненост и устойчивост и по-здрави стълбове на здравето, за да се изправи пред решаващ и уязвим етап.

КАК СЕ ПРЕДЛАГА И КАКЪВ Е СЪСТАВЪТ МУ?

Предлага се в опаковка от 420 g, с 6 сашета по 70 g, придружени от мерителна чашка и бебешко шише.

Състав на Globulait:

Обезмаслено мляко на прах, Суроватка, Соево масло, Пшенично брашно, Магнезиев сулфат хептахидрат, Натриев бикарбонат, Имуноглобулин.

Хранителен анализ:
Витамини, провитамини и химично добре дефинирани вещества с аналогичен ефект:
Витамин А: 25 000 I.U.
Витамин D3: 4000 I.U.
Витамин C: 1000 mg
Витамин Е (изцяло rac-a-tocopheryl acetate): 50 I.U.
Витамин B1: 15 mg.
Микроелементи или съединения на микроелементи:
Желязо (E1) (железен сулфат монохидрат): 10 mg
Антиоксиданти:
BHA (E320): 35 mg
BHT(E321): 21 mg

Аналитични съставки:
Суров протеин: 23,7%
Сурови масла и мазнини: 25,0%
Сурови фибри 0%
Бруто пепел: 6,6%
Влажност: 2.1%

КАК СЕ ПРИЛАГА

 

дневна дажба за сухо мляко Globulait

 

 

 

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ

Не са намерени.

ВИДОВЕ, ЗА КОИТО СЕ СЕРВИРА

кучета.

Globulait, сухо мляко за кучета, 6 x 70 гр

  1. Globulait
  2. сухо мляко за кучета
  3. 420гр

Допълнителна информация

Животно

Бранд

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Globulait, сухо мляко за кучета, 6 x 70 гр”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *