ICF

ICF, Stomodine, за хигиена, и за борба с лошия дъх, 50 ml

лв.28,00

Сравни
Код: 8009722000826 Категории: , ,

Описание

ICF, Stomodine, за хигиена, и за борба с лошия дъх, 50 ml

 

Гел за венци с шафраново масло, хлорхексидин и TRIS-EDTA, предназначен за хигиена на устната кухина при кучета и котки и за борба с лошия дъх. Може да се прилага дълъг период от време.

Състав:

шафраново масло 3%, Tris-EDTA, Хлорхексидин диглюконат 0,06%, глицерин, целулоза, поливинилпиролидон, дейонизирана вода;

Противоказания:

при чувствителност към някои от съставките на продукта;

С STOMODINE LP прониква по-добре и се прилага най – ефективно с помощта на мека четка, придружено от лек масаж. Ако домашният любимец отказва ‘да сътрудничи’ или е бил подложен на болезнена интервенция е препоръчително да намажете вътрешната част на бузите и устните като ги раздвижите с масажиращи движения. Естествените движения на езика и бузите допълнително ще гарантира, че продуктът е добре разпределен около устната кухина.

STOMODINE LP се използва при животни от всички възрасти. Продължителната употреба на продукти, съдържащи хлорхексидин може временно да оцвети зъбите и устната лигавица с жълтеникаво-кафяв цвят. Това по – често се случва при продукти, които съдържат по-висока концентрация на хлорхексидин. Флаконът с апликатор на STOMODINE LP го прави лесен за използване и лесен за дозиране.

ICF, Stomodine, за хигиена, и за борба с лошия дъх, 50 ml

Допълнителна информация

Бранд

Животно

,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “ICF, Stomodine, за хигиена, и за борба с лошия дъх, 50 ml”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *