Profilaxcel, Профилаксел за профилактика на неоплазии и възпаления, 30 капсули

лв.82,00

Природно мощно и многостранно действие при онкологични заболявания, особено при хормонозависими тумори.

Сравни

Описание

Profilaxcel, Профилаксел

Profilaxcel, Профилаксел за профилактика на неоплазии

Природно мощно и многостранно действие при онкологични заболявания, особено при хормонозависими тумори.

Онкологичните заболявания са най-честата причина за преждевременна смърт при кучетата и котките.

Смъртоносни могат да бъдат както първичното огнище, особено ако е в жизненоважен орган, така и разсейките и общият изтощаващ организма онкологичен синдром.

До момента не са известни медикаменти и добавки, които да лекуват или напълно да ограничат развитието на процеса. Все пак, по подобие на химио- и лъчетерапията, е установен многостранен благоприятен ефект върху прогресията на заболяването при множество природни продукти без тежките странични ефекти на химио- и лъчетерапията.

Тези природни продукти могат да се прилагат както самостоятелно, така и в комбинация с химио- и лъчетерапия по преценка на лекуващия лекар. Най-добър ефект има природната фитотерапия при хормонозависимите тумори, каквито са например злокачествените процеси в млечните жлези и простатата.

Разбира се, тяхната употреба не изключва нуждата от пълното оперативно премахване на туморното огнище,когато това е възможно. ПрофилаксЦел е еталон за правилно и прецизно съчетани продукти с описаното действие.

ПрофилаксЦЕЛ за кучета и котки 30 меки желатинови капсули с действие, редуциращо нивото на патологичните медиатори на клетъчно разрушаване и клетъчно възпаление, натрупващи се в различни тъкани и особено в мамарните дуктуси и простатната жлеза. Te са сред доказаните главни катализатори на мамарните и простатните неоплазии, така чести при кучетата и котките.

Субстанциите в ПрофилаксЦЕЛ не се синтезират в организма на кучетата и котките.

Състав на Profilaxcel, Профилаксел за профилактика на неоплазии:

олио от ленено семе, масло от водорасли
с 35% DHA, олио от нар, желатин, глицерин.

Дозировка:

котки:1 таблетка на всеки два дни, тоест през 48 часа;

кучета:1 таблетка дневно за куче 2 – 30 килограма

2 таблетки дневно за куче над 30 килограма.

Приложение: директно в устата или чрез размесване на
капсулното съдържание в храната, обичайният курс на приложение е три седмици с почивка между отделните курсове от по една седмица.

Показания:

за понижаване вероятността от развитие на неоплазии на различните тъкани и особено на млечните жлези и простатата, както и за понижаване вероятността от развитие на тежко и/или хронично възпаление в организма при наличието на предразполагащи го фактори.

Туморите на млечните жлези са по-чести при женски котки и кучки, некастрирани или кастрирани след първото си разгонване. Това е установена статистическа корелация и между наличието на простатен тумор и наличието на някои други заболявания, каквито са перинеалните хернии, простатитът и др. Продуктът е показан и при вече установени туморни
образувания на млечните жлези с цел понижаване вероятността от засягане на други млечни дялове преди и след оперативна намеса.

Profilaxcel, Профилаксел за профилактика на неоплазии и възпаления, 30 капсули

  1. Profilaxcel
  2. Профилаксел
  3. за профилактика на неоплазии

Допълнителна информация

Животно

,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Profilaxcel, Профилаксел за профилактика на неоплазии и възпаления, 30 капсули”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *